Jucător profesionist de poker arestat pentru jaf bancar!

Jucătorul profesionist Thomas Dougher a vrut să fie ”As” și în viața de zi cu zi, nu doar la mesele de poker. Așa se face că între două turnee la care participa, americanul de 41 de ani dădea câte o fugă la bănci. Nu ca să depună bani sau să facă vreo tranzacție anume, ci să..jefuiască! Ultima lovitură a dat-o la o sucursală a unei bănci din New Jersey, pe 29 decembrie. Dougher (foto: pokernews.com) a vrut ceva bani de sărbători și a apelat la acest gest șocant. 

Politia din New Jersey i-a luat urma repede și l-a arestat pe campionul ”Borgata Summer Open” 2015 la doar câteva ore după ce a dat lovitura. La audieri, anchetatorii au aflat că el a mai trecut și pe la bănci din New York, Pennsylvania si Delaware. Faptele bărbatului sunt inexplicabile, în condițiile în care ultimul premiu câștigat la un mare turneu a fost de aproape 150.000 de dolari! 

Dar, nărvaul din fire, n-are lecuire..zice o vorbă. Fostul campion din poker n-ar fi fost la primul jaf! În 2007 a ieșit după gratii după ce a ispășit o pedeapsă de 3 ani pentru 11 spargeri. Acum 8 ani, s-a făcut nevăzut cu punga cu bani și s-a refugiat într-un motel departe de ochii lumii.

Poliția l-a capturat (foto: breakingac.com), însă, la aproape o oră după spargerea desfășurată în mare liniște..El i-a înmânat un bilețel casierului de la ghișeu în care îi solicita să-i dea banii din seiful din spatele acestuia. În același mod a procedat și în restul cazurilor, iar el a fost desconsiprat de imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Incredibil este că el se deplasa la spargeri cu o mașină...furată! Conform unor informații publicate pe un site de poker, Thomas Dougher juca în mod regulat poker online - chiar și 12-14 turnee pe zi bifa americanul pe piața reglementată din New Jersey. 

Dougher nu este, însă, singurul jucător care iese pe ușa din spate a pokerului profesionist în ultimul timp. Astfel, neo-zeelandezul Shane Tamihana a fost nevoit să spună ”stop joc” după ce poliția l-a prins distribuind droguri în pauzele unui turneu. Anul trecut în vară, americanul Jason Funke a fost rănit de polițiști după ce acesta s-a dat în spectacol cu arma în mână și în fundul gol în fața unei biserici din Las Vegas.

Un alt caz celebru este al altui american, Gerald Heckathorn. Participant în circuitul Poker Tour, acesta devenise un ”abonat” al pușcăriilor în anii 80. Heckathorn a jefuit pe bandă rulantă bănci timp de un an și jumătate. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!