Jucător macedonean de fotbal implicat în trucarea unui meci pentru pariuri!

Macedoneanul Stojan Velinov, jucător la gruparea Sileks, a fost implicat în trucarea unui meci din campionatul intern de fotbal. Sau cel puţin în încercarea de trucare a lui.

Click aici pentru a paria online din mers, de pe mobil!

f643504b1616e5448d08875905e11e24.jpg

Meciul la care mă refer s-a disputat pe 18 mai anul curent, în penultima etapă a campionatului, când Sileks a jucat în deplasare cu Metalurg Skopje, echipă care venea după patru înfrângeri. Tânărul de 26 ani a contactat 4 coechipieri bulgari, ale căror nume n-au fost dezvăluite, cerându-le să piardă meciul. În schimb, fiecare dintre cei 4 ar fi urmat să primească 1 200 euro, după spusele lor. Aceştia au fost interogaţi separat, însă poveştile lor au coincis. Ei au refuzat oferta de 1 200 euro, Sileks câştigând cu 3-1 în faţa celor de la Metalurg, după ce la pauză au fost conduşi, după un gol al celor de la Metalurg Skopje venit în ultimul minut. Două dintre cele trei goluri ale celor de la Sileks au venit de la jucători introduşi în repriza secundă. Deşi vorbim despre un atacant, Velinov n-a marcat decât 3 goluri în cele 26 partide din acest sezon.

Ministerul de Interne are destule probe asupra lui Velinov, acesta riscând o pedeapsă destul de severă, putând să se ajungă şi la excluderea pe viaţă din fotbal. Evident, cei patru bulgari n-au fost puşi sub acuzare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi