Jucător de tenis suspendat pe viață pentru că a aranjat meciuri la pariuri!

Șefii tenisului continuă războiul împotriva jucătorilor care păcălesc sportul, iar atunci când îi dovedesc nu au milă de aceștia! Ultimul caz este cel al japonezului Junn Mitsuhashi, care a fost suspendat pe viață din tenis și amendat cu 50 000 euro! 295 a fost cel mai bun loc ocupat în carieră de jucătorul japonez (Foto: postguam.com), care în tentativa de a urca în ierarhia mondială, dar și a face mai mulți bani, a început să-i ”cumpere” pe adversari. 

Unitatea de Integritate pentru Tenis (UTI) a anunțat într-o declarație că Mitsuhashi a fost găsit vinovat pentru că ”a încercat să corupă mai mulți jucători pentru a nu-și apăra corecte șansele și pentru a paria pe meciurile de tenis, dar și pentru refuzul de a coopera în anchetă”. 

În vârstă de 27 de ani, Junn Mitsuhashi i-a cerut lui Joshua Chetty (un jucător pe care îl antrenase) să-i propună o anumită sumă de bani unui adversar în turneul ITF Futures de la Stellenbosch (Africa de Sud), în noiembrie 2015. La o lună după asta, Mitsuhashi i-a cerut unui alt jucător să o lase ”moale” într-un turneu Futures din Lagos, Nigeria. Și tot prin intermediul lui Chetty. (Foto: timeslive.co.za)

Tenismanul-parior, care se afla pe locul 1997 la sfârșitul anului 2015, a plasat în total 76 de pariuri pe meciuri în lunile octombrie și noiembrie ale aceluiași an. În urma unei anchete separate a celor de la UTI, și colaboratorul jucătorului japonez - Joshua Chetty a fost suspendat pe viață din tenis. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi