Jucător de tenis din Africa de Sud, suspendat pe viaţă pentru meciuri trucate!

Unul dintre cei mai promițători tineri jucători de tenis din Israel şi-a încheiat cariera la doar 21 de ani. Joshua Chetty a fost suspendat pe viaţă de către Federaţia Internaţională de Tenis! A fost găsit vinovat pentru meciuri trucate în circuitul profesionist. Unitatea de Integritate a Tenisului (TIU) l-a desconspirat pe Chetty, care i-a oferit unui adversar 2000 de dolari pentru a pierde un meci. Numărul 1857 mondial, sud-africanul a recunoscut gestul făcut. 

Interdicția pe viață din toate circuitele profesioniste de tenis are efect imediat. Astfel, jucătorul nu are voie să concureze sau să participe în vreun fel la orice turneu sau eveniment organizat de către ITF,

---se arată în comunicatul Federaţiei Internaţionale de Tenis 

Chetty a dorit să-şi facă un nume şi în probele de dublu, dar tot cu ajutorul banilor. A pus la bătaie alţi 600 de dolari. Ambele meciuri s-au desfăşurat în turneul ITF Futures de la Stellenbosch (Africa de Sud), în noiembrie 2015.

Sud-africanul completează o listă a "ruşinii", a jucătorilor suspendaţi pe viaţă, pe care se mai află Daniel Kollerer, David Savic, Andrey Kumantsov și Alexandros Jakupovic.

 

Foto: instagram.com/joshuachetty

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi