Jucător de poker închis pentru complicitate la dezvoltarea unei fabrici de steroizi

David Michael Jenkins, fost jucător de poker profesionist, a fost descoperit având un rol esenţial între 2009 şi 2012 în bunul mers al unei fabrici subterane care se ocupa de producerea şi aprovizionarea de steroizi. Descoperirea a avut loc în urma verificării de către oamenii legii a contului său bancar, acolo unde a fost găsit o sumă de 150 000 lire. Ca urmare a complicităţii la dezvoltarea unei fabrici de steroizi el a fost condamnat la 3 ani de închisoare. 

În apărarea sa, Jenkins a menţionat că suma de bani a venit ca urmare a unor turnee de poker câştigate mai demult. Tribunalul a făcut însă investigaţii, descoperind că David ar fi pierdut mai degrabă decât ar fi câştigat.  

Joacă poker online acum de pe mobil sau tabletă!

david-jenkins-1.jpg

A fost în mod cert o operaţiune de amploare. O cantitate mare de steroizi, unele tipuri chiar destul de periculoase, au fost comandate şi trimise în toată lumea  David Hale - judecător

Judecătorul este sigur că Jenkins n-a acţionat singur în această operaţiune, ci a avut mulţi complici. Primul indiciu de implicare într-o asemenea operaţiune a venit în 2011, când poliţistii au descins în casa mamei lui Jenkins, având un mandat de percheziţie, sperând să găsească nişte indicii. Au fost găsite mai multe flacoane, tablete şi seringi, dar şi un laptop. Într-o conversaţie prin Skype, Jenkins îşi propunea să câştige cel puţin 50 000 lire pe lună. 

Suma provenită din spălare de bani ar fi de peste 100 000 lire, tinzând către 150 000 lire. O mare parte din această sumă era folosită de Jenkins pentru pariuri, afacere din care s-a întreţinut în ultimii 4 ani. În ceea ce priveşte declaraţia lui Jenkins cum că ar fi un jucător profesionist de poker, s-a aflat că, în interval de 3 ani, acesta ar fi pariat 50 000 de lire sterline la poker şi cazino, dar n-ar fi câştigat nici măcar 2 000 de lire. Întrebat despre acest lucru a preferat să nu comenteze. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!