Jucati pariuri multiple? Astazi va oferim o super promotie

sbet.jpgNumai in aceasta zi la sportingbet.ro daca jucati pariuri multiple cu cel putin patru selectii pe bilet si unul dintre evenimente este pierdut primiti miza inapoi sub forma unui pariu gratuit pana la cel mult 400 ron.

Termenii si conditiile promotiile sunt urmatoarele: - minim patru pronosticuri pe un bilet - cota minima a fiecarui pronostic sa fie 1.50 - miza minima a biletului 20 lei sau 5 euro - suma maxima a pariului gratuit este de 400 ron sau 100 euro. - daca biletul contine exact patru selectii si pierdeti un meci primiti 10% din miza ca pariu gratuit - daca biletul contine cinci sau mai multe pronosticuri si ratati unul dintre ele atunci veti primi 25% din miza ca si pariu gratuit - de pe urma pariurilor gratuite ramane numai castigul (exemplificam la finalul articolului ca sa intelegeti mai exact). - inainte de a retrage castigul de pe pariul gratuit trebuie sa-l rulati o data la cota minima 1.50. - aveti la dispozitie sapte zile de la creditare sa utilizati pariul gratuit

Exemplu: Mizati 200 ron pe un bilet format din cinci meciuri ce au loc astazi (marti). Cota minima a fiecarui pronostic trebuie sa fie 1.50. Daca una dintre alegeri este pierduta in 24 de ore veti primi un pariu gratuit de 50 ron. Aveti sapte zile la dispozitie sa plasati acel pariu. Castigul ramas in urma pariului gratuit mai trebuie sa-l jucati o data pe cota minima 1.50 (nu neaparat toata suma pe un singur bilet). Mai exact daca plasati pariul gratuit pe o cota de 6.00 si biletul este castigator veti avea in cont 250 ron pe care trebuie sa-i mai pariati inca o data.

Dati click aici pentru a profita de aceasta super promotie.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi