Pariu gratuit de 150RON la Unibet

Unibet.ro este un nume foarte cunoscut pe piata pariurilor online, aceasta reusind sa ofere o gama larga de servicii de calitate si o multime de promotii atractive pentru milioane de pariori din intreaga lume. Unibet este o casa de pariuri online infiintata in anul 1997, licentiata in Romania prin Decizia ONJN 2164 / 28.08.2015.

Trebuie sa va informam asupra faptului ca Unibet dispune de un site foarte bine realizat, ce are o multime de functii si sectiuni interesante. Acesta are de o interfata foarte atractiva, disponibila in foarte multe limbi, inclusiv romana. Navigarea este foarte usoara, iar plasarea pariurilor este o adevarata placere.

Deschiderea unui cont este un lucru foarte usor, care poate fi realizat prin completarea unui mic formular cu datele dumneavoastra personale si cu datele contului.

Deschidere cont Unibet

Unibet este o casa de pariuri online foarte serioasa si competenta in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera. Aceasta ofera o multime de facilitati, printre care se numara si o platforma live ce poate fi utilizata pentru plasarea pariurilor pe evenimentele ce se afla in desfasurare.

Oferta de pariuri sportive a celor de la Unibet este foarte variata in sensul in care puteti plasa o gama larga de pariuri pe o multime de evenimente sportive din intreaga lume. Printre sporturile oferite de Unibet, trebuie sa amintim de: fotbal, hochei, golf, tenis. rugby, volei si handbal.

In ceea ce priveste cotele, Unibet este o casa de pariuri online care dovedeste ca este cu adevarat profesionista. Aceasta ofera cote foarte bune, aceastea fiind asemanatoare cu cele oferite de celelalte case de pariuri online de top.

In cazul in care aveti nevoie de informatii cu privire la serviciile puse la dispozitie de Unibet, atunci puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care va poate ajuta si asista 24/7 prin telefon, email si live chat

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele: Transfer bancar, Visa, Mastercard sau Paysafecard. Spre deosebire de majoritatea caselor de pariuri online Unibet nu accepta depuneri prin Skrill din Romania. Cu cardul puteti depune minim 50 RON, iar cu paysafecardul depozitul minim este de doar 25 RON. 

Puteti retrage cel putin 65 RON si unica modalitate de retragere este transferul bancar. 

Oferta actuala de bun venit la Unibet este un 50% din primul pariu fara riscuri pana la maxim 150 RON, cu precizarea ca daca va deschideti cont accesand linkurile de pe site-ul nostru veti avea parte de o oferta imbunatatita (pariu fara riscuri 100% pana la 150 RON la momentul scrierii acestui articol).

Unibet ofera constant bonusuri si promotii pentru pariori. Mai jos vi-le prezentam pe cele curente, dar pentru a vedea ofertele actuale accesati website-ul agentiei. 

Promotii Unibet

Unibet este o casa de pariuri online care va pune la dispozitie toate motivele pentru a va deschide un cont si pentru a va distra. Nu mai stati pe ganduri si deschideti-va un cont chiar acum pentru a putea utiliza serviciile uneia dintre cele mai bune case de pariuri licentiate in Romania

UPDATE 21 aprilie 2016: În prezent la agenţia de pariuri online Unibet beneficiezi de un pariu 100% fără risc până la 150 RON. Oferta este valabilă doar dacă deschizi cont la operator accesând un link de pe site-ul PariuriX. Mai multe detalii despre acest bonus poţi citi în articolul 100% în loc de 50% - Pariu fară risc până la 150 RON la Unibet, doar prin PariuriX!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi