Jucăm cu Muntenegru fără Chiricheş! Jucătorul a părăsit cantonamentul naționalei

Chiricheş, Grigore sau Săpunaru. Sunt jucătorii dintre care Christoph Daum a spus că va alege căpitanul pentru meciul cu Muntenegru, la debutul României în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Primul a ieşit din calcule! Jucătorul lui Napoli s-a accidentat şi va rata meciul cu Muntenegru. 

Am primit informaţii că are o accidentare la genunchi, că nu se mai poate antrena,

---a spus Daum 

Fundașul naționalei a efecutat un RMN care a evidenţiat probleme la menisc, iar astăzi medicii naţionalei au decis că el nu poate juca în meciul cu Muntenegru. Astfel că Daum a rămas cu doar 3 fundaşi: Dragoş Grigore, Cosmin Moți şi Valerică Găman!

Daum şi-a făcut deja o idee cu privire la primul "11". Mai are timp până duminică. Neamţul a renunţat la regula adusă la naţională de Piţurcă şi Iordănescu - "cine nu joacă la echipa de club, nu joacă nici la naţională!". 

Nu este o regulă ca cei care nu joacă la club nu joacă nici la naţională. De unde aţi scos-o? Nu există aşa ceva! Am 7-8 jucători siguri în prima echipă, dar pe unele poziţii nu am luat nicio decizie definitivă. Nu mă plâng, mă concentrez mereu pe soluţii, suntem motivaţi, avem  jucători foarte buni. Dacă nu vom avea pe cineva în echipă, va intra altcineva în locul său,

---a dezvăluit Christoph Daum

Selecţionerul României şi-a adus aminte şi de Reghecampf, omul cu care s-a contrat pe tema portarului Niţă. Antrenorul Stelei a spus că nu a putut face rost, de la un oficial al federaţiei, de numărul de telefon al lui Cristoph Daum. "Poate nu era pentru mine", a glumit Reghe.

Am un respect mare pentru Reghecampf, este ok totul, nu creaţi un conflict din partea mea. Dar cred că aproape fiecare jurnalist are numărul meu de telefon, primesc foarte multe telefoane. Este posibil să facă rost de numărul meu,

---i-a transmis selecţionerul României lui Reghecampf

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi