Share

Pont Juan Martin Del Potro - Novak Djokovic, Asistăm la o surpriză în această seară?!

Tenis

Cota: 2.30

Adaugat de: Burlacu Ștefan

19 Mai 2017 20:03 1,5k 0
Logo Juan Martin Del Potro
Logo Novak Djokovic
Juan Martin Del Potro
Novak Djokovic
VS
22:15 19 Mai 2017
ATP Roma

Analiză și informații pentru Juan Martin Del Potro v Novak Djokovic

În ultimul sfert de finală de la Roma, se vor afla față-n față Juan Martin Del Potro și Novak Djokovic. Un super meci, un clasic al întâlnirilor din circuitul ATP. Partida va începe dupa ora 22 00, ora României, iar noi vă vom oferi cel mai bun pronostic la această dispută.

Delpo - Nole

Del Potro a revenit bine după o nouă pauză forțată de o accidentare. Și zic bine, pentru că argentinianul s-a descurcat ok pe zgură, în condițiile în care nu a disputat decât foarte puține meciuri pe suprafața roșie în acest sezon. După sezonul american, Nole a revenit la Estoril, unde a jucat doar un meci, fiind nevoit să se retragă în turul 2. Acum la Roma argentinianul chiar a arătat o formă bună și a învins, pe alocuri categoric, adversari de primă mână. Dimitrov, Nishikori sau Edmund se numără printre victimile lui Delpo. Serviciul, una din armele sale principale, a funcționat bine, iar dreapta sa a fost de cele mai multe ori năucitoare. Acum însă va da peste un vechi amic de-al său. Fostul lider mondial, Novak Djokovic va sta în fața lui Del Potro.

 

Sârbul părea în derivă săptămâna trecută. Set pierdut la Almagro, învins categoric de mare rival, Rafal Nadal. Toate acestea făceau din Nole un jucător modest, fără soluții. Săptămâna aceasta însă, Novak parcă dat semne de revenire. Victorie muncită cu Bedene, dar ieri a arătat alt joc și ușor, ușor Nole pare să crească ritmul. Bine, e departe de jucătorul care anul trecut făcea legea pe teren, dar cu sârbul oricând poate reveni la forma sa. În meciul cu Bautista, Djokovic și-a pierdut o dată serviciul, dar a făcut alte 3 breakuri în meci. Asta dovedește că Nole încă mai speră să revină cât mai aproape de forma sa. Altminteri, nu are nici o șansă să își apere titlul cucerit anul trecut la French Open. 

Statistica: Meciul din această seară va fi cea de-a 18 întâlnire directă dintre cei 2 jucători. Nole conduce detașat cu 14-3. Anul acesta cei 2 jucători s-au întâlnit deja de 2 ori, de fiecare dată sârbul impunându-se. Însă după meciuri de mare luptă. Rămâne de văzut dacă și în această seară vom avea parte de același deznodământ.

Pont Juan Martin Del Potro VS Novak Djokovic: Scor corect: 2-0 Djokovic

Pentru partida din seara asta am să propun un pronostic mai îndrăzneț. Îndrăzneț prin prisma formei arătate de Novak, dar și a tenisului pe care Delpo îl practică. Știu că în ultimele 2 întâlniri argentinianul a reușit să câștige set în fața sârbului, dar mă gândesc că Nole poate ridica nivelul chiar în acest meci și să le arate celor care îl contestă că Novak mai are multe de zis.

Pont pariuri: Scor corect: 2-0 Djokovic

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

36

Castigate:

19

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici