Share

Pronostic pentru Juan Ignacio Galarza - Miguel Semedo, ITF Tunisia F19, 17.05.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2017 01:54 329 0
Logo Juan Ignacio Galarza
Logo Miguel Semedo
Juan Ignacio Galarza
Miguel Semedo
VS
12:00 17 Mai 2017
ITF Tunisia F19

Analiză și informații pentru Juan Ignacio Galarza v Miguel Semedo

Competiţia ITF Tunisia F19 este una destul de mică, de doar 15.000 de dolari, însă aici condiţiile de joc sunt ideale, şi din punct de vedere organizatoric şi climatic, astfel locuitorii oraşului Hammamet putând privi tenis "live", aproape tot anul, începând chiar din ianuarie. 
Despre Hammamet am mai vorbit în acest an, fiind una dintre cele mai frumoase destinaţii turstice din Nordul Africii, având deschidere la Marea Mediterană. Vorbind despre acest turneu în particular, el se ţine chiar în premisele unui hotel, "Sentido Phenicia", şi se desfăşoară pe zgură outdoor. 

Juan Ignacio Galarza este un sportiv destul de valoros, cap de serie numărul 5 aici, şi clasat pe poziţia 583 ATP. Totuşi, scăderea sa în clasament a fost recentă, după nişte rezultate mai puţin aşteptate si o accidentare, argentinianul de 23 de ani fiind anul trecut în topul 350, performanţă pe care mă aştept să o şi depăşească în viitorul apropiat-mediu.
Sezonul său este modest, deşi are scuza că o accidentare l-a făcut să piardă primele 3 luni competiţionale (de aici şi picajul în clasament). 
Revenirea în circuit a fost destul de anevoioasă, cu înfrângeri la Javier Marti sau Germain Gigounon (ambii destul de talentaţi), meciuri ce s-au desfăşurat pe final de martie. 
De atunci, mi se pare într-o creştere exponenţială, deşi a mai suferit unele înfrângeri clare, precum cea cu Petrone de la ITF Tunisia F12, un 2-6 4-6 ce nu lasă mult loc de comentarii. 
Recent, are finală la ITF Tunisia F17, în prima săptămâna din mai, şi a fost pentru prima dată în 2017 când argentinianul a arătat forma sa "clasică". A trecut acolo de Woerner sau Rodrigues, pierzând finală 7-6 0-6 1-6 cu Benjamin Bonzi. 
Recent, a participat şi la ITF Tunisia F18, însă a trebuit să se retragă în timpul meciului cu Woerner (probabil deoarece a fost obosit) 

Miguel Semedo este un portughez de 21 de ani, aflat la cea mai bună clasare din carieră, locul 956 ATP. Însă în ciuda acestui lucru, Semedo mi se pare într-o formă extrem de slabă 
Dacă iau doar turneele pe zgură din acest an la care a luat parte, Semedo are doar 4 meciuri jucate, 3 pierdute: 

- 6-2 6-3 cu Daniyl Chornous (sportiv fără clasament), la ITF Portugalia F5 
- 5-7 2-6 cu Silva Cunha (locul 1146 ATP), la ITF Portugalia F5 
- 4-6 1-6 cu Sergio Guilherme (tenismen fără clasament), la ITF Portugalia F7 
- 6-4 5-7 3-6 cu Besada (sportiv de 19 ani, fără clasament), la ITF Tunisia F18 

Aşadar, Miguel Semedo nu a trecut nici măcar odată de calificările vreunui turneu pe zgură, fiind învins doar de oponenţi din afara topului 1000, doi dintre ei fără clasament, abia trecuţi la profesionişti. Iar înfrângerile în general au fost clare, în minimum de seturi 

Este primul meci direct între cei doi.

 

Pont Juan Ignacio Galarza VS Miguel Semedo: Juan Ignacio Galarza castiga 2-0 scor seturi

Juan Ignacio Galarza este un sportiv cu rezultate destul de bune în trecut, care s-a aflat şi în top 350 recent. O accidentare l-a privat de competiţii în primele 3 luni ale anului, însă el treptat revine la o formă destul de bună, şi dacă va continua aşa sunt convins că va creşte mult. Semedo are doar o victorie în acest sezon pe zgură, şi aceea la un sportiv fără clasament. Mai mult, şi înfrângerile au fost la oponenţi modeşti, din afara topului 1000. Astfel, Galarza pleacă în această partidă favorit, pronosticul meu mergând tot în direcţia argentinianului.

Pont pariuri: Juan Ignacio Galarza castiga 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

47

Castigate:

26

Pierdute:

14

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici