Share

Pronostic pentru Joshua Paris - Evan Furness, ITF Marea Britanie F4, 14.09.2017

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Sep 2017 23:07 361 0
Logo Joshua Paris
Logo Evan Furness
Joshua Paris
Evan Furness
VS
15:00 14 Septembrie 2017
ITF Marea Britanie F4

Analiză și informații pentru Joshua Paris v Evan Furness

Turneul ITF Marea Britanie F4 este unul dintre cele mai interesante ale săptămânii, deşi premiile sunt de doar 15.000 de dolari, minimul admis de Federaţia Internaţională de Tenis. 
Însă evident, în Anglia tot timpul condiţiile sunt impecabile, iar această competiţie are loc în Nottingham, un oraş foarte mare destul de aproape de Londra, cu o populaţie de peste 300.000 de locuitori, recunoscut pe plan sportiv pentru Nottingham Forest, fostă câştigătoare de Cupa Cupelor. 
Baza tenisistică de aici este impunătoare, Nottingham Tennis Center dispunând de 6 terenuri, toate pe hard. 
Un lucru important îl constituie vremea, una foarte proastă în Regat în această săptămână, deci atenţie cu pariurile plasate, nerecomandand mize mari. 
Revenind la tabloul de concurs, aici sunt prezenţi foarte mulţi specialişti pe suprafeţe rapide, evident, amintindu-i pe Lucas Catarina, Antoine Escoffier, Lloyd Glasspool sau Peter Bothwell. 

Evan Furness este un francez de 19 ani, locul 593 mondial, sportiv aflat la cel mai bun an din cariera sa. 
Furness este un mare specialist pe hard şi un mare fan a lui Andy Murray, declarând că s-a inspirat destul de mult din stilul britanicului. 
Sezonul său este bun, chiar şi pe zgură, unde Evan are sfert de finală la ITF Franţa F1, depăşindu-l de Boutillier, apoi semifinală la ITF Polonia F2, semifinală la ITF Franţa F17, apoi iarăşi semifinală la ITF Letonia F1. 
Iar în această perioadă de maxim pentru el, Furness a depăşit oponenţi precum Musialek sau Petit. 
Revenind la hard, Evan are sfert de finală la ITF Franţa F7, semifinală la ITF Franţa F6 pentru ca recent la turneul ITF Portugalia F18 să atingă iarăşi sferturile, pierzând la Garcia. 
Săptămâna trecută a jucat tot pe hard, în Franţa, pierzând 4-6 4-6 cu Barry însă după un meci bun. 
Aici: 

- 7-6 6-2 cu Hoyt (sportiv fără clasament), câştigând 79% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 3 şanse de break (2 salvate) 

Joshua Paris este un britanic de 21 de ani, locul 923 mondial, şi el la cel mai bun sezon din carieră. 
Şi precum oponentul, şi Paris este specialist pe hard, evident, venind din şcoala engleză. Anul lui Joshua este interesant, el având o victorie mare cu Olivetti în Israel, un sfert de finală la ITF Irlanda F1 sau recent optimi de finală în Belarus, unde a pierdut cu Yevseyev (locul 528 ATP). 
Însă de la această înfrângere nemeritată a început un mic declin pentru Paris, el apoi fiind învins 1-6 1-6 de Laurent la ITF Belarus F2, şi 2-6 2-6 de Shyla la ITF Belarus F3. 
Şi chiar dacă oponenţii aceştia au fost mai buni decât el şi pe hârtie şi practic, înfrângerile au fost mult prea clare. 
Aici: 

- 7-6 6-1 cu Alexander Kueschner (sportiv fără clasament), câştigând 68% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 4 şanse de break (2 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Joshua Paris VS Evan Furness: Evan Furness castiga

Evan Furness este un francez într-o ascensiune foarte pronunţată, la 19 ani el fiind deja locul 593 ATP, şi jucând bine atât pe zgură cât şi pe hard. Aici în primul tur a jucat cu un sportiv venit din calificări, însă nu a avut emoţii, şi a arătat precum tot anul, şi anume foarte sigur pe sine. Paris are şi el un an destul de bun, aici având avantajul că evoluează acasă. Specialist pe hard, forma sa este însă într-o scădere vizibilă, venind după nişte înfrangeri clare cu Shyla sau Laurent. Iar aici în primul tur, deşi s-a impus confortabil cu un oponent fără clasament, a servit modest. Consider că Furness are prima şansă aici, iar pronosticul meu merge pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Evan Furness castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici