Share

Pronostic pentru Jose Statham - Nicolas Jarry, Challenger Medellin, 15.07.2017

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

15 Iul 2017 14:03 340 0
Logo Jose Statham
Logo Nicolas Jarry
Jose Statham
Nicolas Jarry
VS
18:00 15 Iulie 2017
Challenger Medellin

Analiză și informații pentru Jose Statham v Nicolas Jarry

În Medellin, uriaşul oraş columbian de 2.5 milioane de locuitori, se dispută în această săptămână turneul Claro Open, singurul challenger ce are loc momentan în Emisfera Sudică. 
Premiile nu sunt mari, fondul total fiind de 50.000 de dolari, însă evident şi aici au venit tenismeni destul de recongniscibili, precum Estrella Burgos (deja eliminat), însă şi King, Souza şi Jarry, aceştia fiind toţi capi de serie importanţi (in semifinale). 
Suprafaţa este zgura. 

Nicolas Jarry este un chilian de 21 de ani, locul 201 ATP, sportiv care se remarcă prin intaltimea sa, 1.98m, ceea ce îi oferă evident avantaj la serviciu. 
Sezonul său pe zgura este destul de bun, în special dacă ne uităm la finala de la Santiago, pierdută cu Rogerio Dutra Silva, însă şi la calificările de la Roland Garros, unde Jarry a trecut de Bagnis, Popko şi Opelka. Apoi, Nicolas a pierdut pe tabloul principal cu rusul Khachanov, însă după un meci bun în care a luat set. 
Şi la Wimbledon s-a descurcat bine, trecând de calificări, însă pierzând cu Gilles Simon în primul tur (totuşi fiind pe iarbă nu e punct de reper valid). 
Aici: 

- 6-3 6-3 cu Nicolas Santos, câştigând 82% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 4 şanse de break (3 salvate) 
- 6-3 5-7 6-3 cu Varillas, câştigând 74% mingi cu primul serviciu, 75% cu cel secund, oferind 6 şanse de break (5 salvate) 
- 7-6 6-3 cu Galan, câştigând 76% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 2 şanse de break (ambele salvate) 

Jose Statham este un jucător din Noua Zeelandă de 30 de ani, clasat pe locul 399 ATP, surpriza pozitivă a acestui turneu. Jose are şi el un sezon bun, însă la nivel de Futures, acolo unde activează mare parte din an. 
Astfel, el are titlu la ITF China F1, pe zgură, finală la ITF China F2, pe aceeaşi suprafaţă, semifinală la ITF China F8 şi titlu la ITF Thailanda F1, ultimele două pe hard. 
Aici: 

- 6-3 3-6 6-3 cu Estrella Burgos, câştigând 73% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 10 şanse de break (9 salvate) 
- 6-3 6-3 cu Souto, câştigând 83% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 1 şansă de break 
- 6-4 6-4 cu Alejandro Gonzalez, câştigând 83% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 3 şanse de break (2 salvate) 

De remarcat este că Statham şi-a pierdut serviciul o singură dată în fiecare meci. 

Este primul meci direct între cei doi.

Pont recomandat Jose Statham VS Nicolas Jarry

Nicolas Jarry este favoritul acestei partide, el fiind momentan într-o creştere vizibilă, cu prezenţe pe tabloul principal atât la Roland Garros cât şi la Wimbledon. Aici a jucat iarăşi bine, pierzându-şi de 2 ori serviciul tot turneul. Evident, acest lucru este normal, el la 1.98 având acest mare atuu. Jose Statham are mai multă experienţă la cei 30 de ani, şi aici a jucat chiar foarte bine, servind la rândul său solid. În 3 meciuri l-a pierdut doar de 3 ori, performanţă bună ţinând cont de fapt că în faţa lui s-au aflat Burgos sau Gonzalez, tenismeni periculoşi pe retur. Astfel, consider că vom avea iarăşi un meci cu puţine breakuri, iar pronosticul meu este că după 2 gameuri va fi egalitate.

Pont pariuri: Scor dupa primele doua gameuri: 1-1

Miza: 4/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0