Share

Pronostic pentru Jose Olivares - Maciej Rajski, ITF Turcia F38, 10.10.2017

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2017 02:11 345 0
Logo Jose Olivares
Logo Maciej Rajski
Jose Olivares
Maciej Rajski
VS
10:30 10 Octombrie 2017
ITF Turcia F38

Analiză și informații pentru Jose Olivares v Maciej Rajski

Turneul ITF Turcia F38 are loc în Antalya, o cunoscută destinaţie turistică în special pentru români, iar în această analiză voi detalia partida dintre Jose Olivares şi Maciej Rajski, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Aici în Antalya se joacă tenis 12 luni pe an, şi este lesne de înţeles de ce. În primul rând clima este foarte bună, săracă în precipitaţii şi destul de călduroasă, chiar excesiv în lunile de vară. Apoi, Turcia a investit foarte mult în sport şi implicit şi în tenis. S-au construit multe baze noi de antrenament, s-au pus la punct programe de creştere pentru tinerii sportivi, astfel infrastructura aici fiind la un nivel rar întâlnit în Europa. Ca o concluzie foarte vizibilă, Ţara Semilunei are deja două turnee ATP 250, unul pe zgură în Istanbul, la Koza World of Sports, considerată cea mai mare bază tenisistică din Europa, şi altul chiar aici în Antalya, pe iarbă. 
Momentan suntem în cadrul unui ITF de 15.000 de dolari, valoarea minimă admisă de Federaţia Internatioanala de Tenis, însă chiar şi aici sunt nişte condiţii foarte bune, fiind ca şi la ITF Turcia F35, F36 şi F37 în cadrul hotelului Starlight Resort, care dispune de terenuri acoperite cu zgură. 
Iar tabloul principal arată destul de bine, cu nume precum Dmitry Popko, Marsel Ilhan sau Julien Canigna. 

Maciej Rajski este un polonez de 26 de ani, locul 555 ATP, sportiv aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Iar Maciej mi se pare că treptat ajunge spre maximul său, deşi evident are o poziţie destul de slabă, şi la această vârstă nu mai are multe şanse de a intra în top. 
Totuşi, sezonul său arată bine, Rajski având sfert de finală la ITF Spania F11, semifinală la ITF Cehia F1, sfert de finală la ITF Bosnia & Herzegovina F1, titlu la ITF Polonia F8, plus semifinală la ITF Germania F10. 
Iar în această perioadă Maciej a câştigat cu nume importante precum Nagal (locul 270 ATP), Bensouassan (locul 515 ATP), sau Brkic (locul 258 ATP). 
Aici Rajski vine după o înfrângere surprinzătoare, în cadrul turneul challenger de la Szczencin, 6-4 2-6 4-6 cu Bury, însă mi s-a părut că şi în acel caz polonezul a dominat partida, ratând însă multe mingi importante. 

Jose Olivares este un tenismen de 20 de ani din Republica Dominicană, aflat pe locul 685 ATP, cel mai bun din cariera sa. 
Jose astfel are potenţial, mai ales că este şi foarte tânăr, însă sezonul său nu mi se pare chiar atât de solid, având până la urmă doar un sfert de finală la ITF Columbia F1, unde a pierdut cu Galan (locul 241 ATP). Iar această performanţă a avut-o pe hard, suprafaţă pe care declară că se simte mai bine. 
Pe zgură, în ultima vreme, Olivares are înfrângere în două seturi cu Arguello (locul 273 ATP), Londero (locul 371 ATP), plus în Cupa Davis cu Echazu, însă partidă în care a trebuit să se retragă. 
Săptămâna trecută a luat parte la ITF Turcia F37, unde s-a descurcat bine în primul meci, trecând de Aksu (locul 1329 ATP) foarte uşor, însă apoi: 

- 5-7 6-1 4-6 cu Agabigun (locul 859 ATP), câştigând 62% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (8 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Jose Olivares VS Maciej Rajski: Maciej Rajski castiga

Maciej Rajski se apropie de maturitatea sportivă, polonezul de 26 de ani fiind aproape de topul 500 ATP, şi arătând pe tot parcursul anului 2017 un joc bun, având chiar şi un titlu la ITF Polonia F8. Jose Olivares are doar 20 de ani, şi după spusele sale se simte mai bine pe hard decât pe zgură. Deşi este un tenismen solid, de top 700, el are doar un sfert de finală în acest sezon, pe hard, în rest înfrângeri destul de clare în primul tur sau în optimi. Săptămâna trecută, tot aici în Antalya, a fost învins destul de clar de către Agabigun, turc destul de modest, şi consider că şi acum va fi învins, de aceea pronosticul meu merge pe victoria lui Rajski la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Maciej Rajski castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici