Jose Mourinho şi-a donat ceasul de aproape 18 mii de euro în scopuri caritabile

Manchester United e atentă la marii rivali din Premier League, dar şi la evenimentele caritabile. 240 de mii de euro au fost strânşi în total la gala UNICEF organizată chiar la stadionul "Old Trafford", la care au participat starurile lui Jose Mourinho. Portughezul a donat 33 de mii de euro - a renunţat şi la ceasul său de lux în valoare de 17 800 de mii de euro. Şi l-a dat jos de la mână chiar în timpul galei! Deşi a dezvăluit că fiecare ceas înseamnă ceva pentru el, Mourinho nu a stat pe gânduri să renunţe la el pentru o cauză nobilă. În momentul în care şi-a dat jos ceasul, lui Jose Mourinho i s-a văzut tatuajul de la încheietura mâinii - reprezentând numele soţiei sale ("Tami"), al fiicei sale ("Tita") şi al băiatului său ("Zuca").

De fiecare dată când am câştigat câte un trofeu, soţia, fiica mea şi băiatul meu mi-au dăruit câte un ceas. Pe toate le păstrez în siguranţă, într-o cutie specială. Am o coleţie mare. Am 21 în total şi sunt mândru de ele. Sunt asemenea sportivilor care câştigă medalii pe care le păstrează într-un loc anume. Nu port niciodată ceasuri fără o însemnătate. Dacă nu câştig nimic, ceasul devine unul normal...,

---a spus Jose Mourinho

Starurile lui United au uitat de egalul de pe propriul teren cu Burnley şi au pozat pe covorul roşu alături de invitaţi. Printre aceştia s-a numărat şi Sir Bobby Charlton, care a venit însoţit de soţia sa Norma Charlton.

Nu a lipsit nici Bastian Schweinsteiger (foto: newsody.com), reprimit de Jose Mourinho la echipa mare după ce trei luni s-a antrenat alături de jucătorii de la tineretul lui Man United. Germanul a venit însă singur, deşi pe lista invitaţilor a fost trecut şi numele soţiei sale, jucătoarea de tenis Ana Ivanovic. Pentru puştiul Marcus Rashford a fost o dublă sărbătoare - chiar în ziua galei a împlinit 19 ani. 

A fost a 17-a gală organizată de către cei de la Manchester United în scopuri caritabile, banii urmând să ajungă acum la copiii din Thailanda. 4,5 milioane de euro au fost strânşi în total în urma acestor evenimente. Acum a fost organizată şi o tombolă, iar câştigătorii s-au ales cu diverse suveniruri donate de jucătorii lui Man United. 

Trebuie să vorbim de drepturile fundamentale pe care orice copil din lumea asta trebuie să le aibă. Cu ajutorul şi generozitatea fanilor noştri putem schimba acum ceva în vieţile a mii de copii din Thailanda,

---a încheiat Jose Mourinho

 

Foto: manchestereveningnews.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi