Share

Pronostic pentru Jordi Samper Montana - Pedro Cachin, ITF Spania F29, 14.09.2017

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Sep 2017 03:21 472 0
Logo Jordi Samper-Montana
Logo Pedro Cachin
Jordi Samper-Montana
Pedro Cachin
VS
19:30 14 Septembrie 2017
ITF Spania F29

Analiză și informații pentru Jordi Samper-Montana v Pedro Cachin

Turneul ITF Spania F29 este unul dintre cele mai mari ale acestei săptămâni la nivel de ITF, premiile puse în joc fiind de 25.000 de dolari, aşadar aproape dublu faţă de celelalte competiţii. 
Şi nu doar latura financiară este importantă. Oraşul gazdă este Sevilla, capitala Andaluziei şi una dintre cele mai frumoase metropole europene, iar baza sportivă, Rio Grande este la standarde foarte înalte, având 5 terenuri principale toate acoperite cu zgură, deşi astăzi doar 3 vor fi folosite, ajungând deja în faza sferturilor de finală. 
Cât despre tabloul de concurs, încă de la start aici au fost nume foarte mari, viitori campioni chiar la nivel de ATP, majoritatea rămânând încă în concurs: Pedo Cachin, Pedro Portero sau Daniel Munoz de la Nava, care totuşi a fost şi în top 100 ATP. 

Pedro Cachin este un argentinian de 22 de ani, locul 335 mondial, însă un sportiv care acum doi ani era foarte aproape de prima sută mondială. 
Pedro este foarte talentat aşadar, mare specialist pe zgură, iar sezonul său arată foarte bine. 
De exemplu, Cachin are titlu la ITF Spania F13, finală la ITF Spania F14, un alt titlu la ITF Spania F10, semifinală la ITF Spania F9, alt titlu la ITF Spania F7 şi finală la ITF Spania F2. 
De atunci forma aă a scăzut puţin, el fiind şi obosit după atâtea meciuri succesiv câştigate, însă Pedro mai are un sfert de finală notabil, la turneul challenger de la Cortina, pierzând însă cu Gerald Melzer. 
Recent, argentinianul are un sfert de finală la ITF Spania F27, pierdut cu Fokina, oponent ce l-a învins chiar de două ori consecutiv. 
Aici: 

- 6-1 6-1 cu Sergi Contri, câştigând 79% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate) 
- 6-3 6-2 cu Durasovic, câştigând 80% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate) 

Jordi Samper Montana este un spaniol de 27 de ani, locul 563 ATP, sportiv care la rândul său a fost la un pas de top 100, chiar anul trecut. 
Astfel, Montana este valoros, însă sezonul său a fost puţin mai slab decât al oponentului. Totuşi, şi el are o semifinală la ITF Australia F3, un sfert de finală la ITF Spania F13, alt sfert la ITF Spania F16, plus semifinală la ITF Spania F20. 
Recent forma sa a avut de suferit, Jordi venind aici după o înfrângere cu Sergi Contri (locul 1192 ATP) în două seturi şi un 4-6 5-7 în faţa lui Fermosell (locul 739 ATP). 
Aici: 

- 4-6 7-6 6-2 cu Ivorra, câştigând 63% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 6 şanse de break (2 salvate) 
- 6-4 6-3 cu Agamenone, câştigând 68% mingi cu primul serviciu, 35% cu cel secund, oferind 5 şanse de break (3 salvate) 

În meciurile directe Cachin conduce 3-0, toate având loc pe zgură. Ultima partidă, un 7-6 6-0 chiar în acest an. 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Jordi Samper-Montana VS Pedro Cachin : Pedro Cachin castiga

Pedro Cachin are un sezon foarte bun, şi are şanse în viitor să între în top 100, el având doar 22 de ani. Zgura este suprafaţa sa preferată, iar aici mi s-a părut foarte solid, fără să piardă set, şi mai mult, fără să-şi piardă serviciul în precedentele două partide, deşi pe zgură această performanţă este greu de atins la orice nivel. Jordi Samper Montana este şi el destul de talentat şi de puternic pe zgură, însă forma lui nu îl recomandă, venind aici după două înfrângeri cu oponenţi din afara topului 700, în care nu a luat set. Iar aici a trecut de Ivorra şi Agamenone însă mai chinuit, primul fiind la un pas să-l elimine într-un tie-break. Cachin conduce 3-0 în întâlnirile directe, şi consider că şi acum are prima şansă, pronosticul meu mergând pe argentinian la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pedro Cachin castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

20

Pierdute:

10

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici