E ultima zi de transferuri! Te așteaptă peste 100 de pariuri speciale pe mutările de ultim moment!

Astăzi este ultima zi de transferuri în campionatele importante de fotbal ale Europei, iar din experiența dobândită în anii precedenți am învățat că aceasta este și cea mai importantă. Este destul de posibil să ne aștepte multe mutări de ultim moment, unele produse chiar cu câteva minute înaintea deadline-ului (31 august, ora 23:00 - ora României). Iar la ce sume s-au cheltuit vara aceasta, nu ar fi deloc surprinzător să vedem și câteva transferuri răsunătoare și surprinzătoare reușite pe parcursul zilei. 

De aceea casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum) a venit cu o secțiune de pariuri speciale prin care oferă peste 100 de pariuri pe posibilele transferuri de astăzi. Poți paria pe numele clubului care va achiziționa un anumit jucător, dar și pe faptul că acesta nu își va schimba echipa. 

Accesează acum pagina de pariuri speciale ”Joia Transferurilor” și pariază pe mutările de ultim moment din fotbalul european!

 

Câteva pariuri ce mi-au sărit în ochi

Se zice că Liverpool a pus pe masă o ofertă de 70 de milioane de lire pentru Virgil Van Dijk de la Southampton, dar că aceasta va refuza transferul. În acest moment olandezul are o cotă de 1.65 să rămână la actuala echipă, și 2.00 să ajungă la ”cormorani”. Alte variante par destul de improbabile în acest moment.

O situație interesantă este și în cazul lui Riyad Mahrez. Acesta a părăsit cantonamentul naționalei Algeriei pentru a încerca să se transfere de la Leicester, dar până în acest moment ”vulpile” nu au acceptat vreo ofertă, și se pare că nici nu au primit vreuna de când Roma și-a manifestat interesul săptămâna trecută. Chiar și așa el are o cotă de 13.00 să rămână la actuala echipă, principalele favorite în achiziționarea lui fiind Arsenal (2.50), Barcelona (3.5) și Chelsea (5.00). Roma are o cotă de 34.00! O situație interesantă aș putea spune.

Alexis Sanchez pare să fie și el foarte aproape de un transfer la Manchester City, ”cetățenii” trimițând o delegație în Chile pentru a negocia cu acesta în cazul în care echipele ajung la un acord. În acest moment City are o cotă de 1.25 să îl ia, iar Arsenal 3.00 să îl păstreze. În cazul în care crezi că vreun alt club îl poate fura în ultimul moment (puțin probabil), poți paria pe United (10.00), Arsenal (34.00) sau PSG (34.00).

Descoperă peste 100 de pariuri pe transferurile de ultim moment din campionatele mari ale Europei!


 

Sunt pariuri ce merită încercate dacă ești bine informat

Un lucru important de care trebuie să ții cont - cotele pentru transferuri nu sunt întotdeauna conform cu realitate, iar bookmakerii rămân de multe ori în urmă când vine vorba de ultimele zvonuri. Așa că dacă ești pe fază, și caști bine ochii la ultimele informații apărute prin presa internațională, ai putea prinde câteva pariuri de valoare. Să îți dau un exemplu: se zice că Chelsea a făcut zilele trecute o ofertă pentru atacantul lui Swansea, Fernando Llorente, motiv pentru care acesta are o cotă de 1.33 să se transfere la campioana Angliei, și 3.00 să rămână la actualul club. Însă pe parcursul acestei dimineți a apărut informația conform căreia Tottenham a pus pe masă o ofertă mai consistentă. Acum partea interesantă - ”Spurs” nici nu apar încă la pariuri pe lista de posibile destinații ale lui Llorente. 

Ție care pariuri ți se par cele mai interesante? Este ceva ce ai recomanda și altor pariori? Dacă da, te invit să dai un reply mai jos. 

Pariază acum pe transferurile de ultim moment din fotbalul european!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi