Joi 9 aprilie 2015 poți lua un bonus de până la 20€ la ruletă live, ai turneu de poker cu 0,10$ buy-in dar și multe altele!

Indiferent dacă vă plac pariurile sportive, jocurile de cazino sau jocul de poker Sportingbet este site-ul de gambling online unde ar trebui să vă jucați astăzi, 9 aprilie 2015. Site-ul recomandat de noi oferă multe promoții, bonusuri și concursuri atractive pe tot parcursul zilei despre care vom vorbi în cele ce urmează.

În primul rând clienții noi primesc un pachet de bun venit format din trei bonusuri: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker. Detalii AICI.

Promoții pariuri sportive

Meciul zilei
Sportingbet a ales ca "Meciul zilei" o partidă din România Liga 1. Plasaţi un pariu pe scorul corect al meciului Steaua - Petrolul și primiți un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout. Detalii AICI.

Predictorul Fotbalului
Iar dacă ați pariat pe "Meciul zilei" primiți dreptul de a pune în mod gratuit un bilet în cadrul concursului "Predictorul Fotbalului", acolo unde puteți câștiga până la 45.000 RON dacă sunteți foarte inspirați. Detalii AICI.

predictorul-fotbalului.JPG

Biletul zilei
Pariurix, în colaborare cu Sportingbet, organizează zilnic un concurs la care puteți câștiga 40 RON care vor fi creditați pe contul vostru în pariuri. Dacă vreți să aflați detalii, intrați AICI.

Promoții jocuri de cazino

Bonusul 20+1 la ruletă live
Pe toată durata zilei veți primi un bonus de 1€ pentru fiecare 20€ rulați în jocul de ruletă live. Bonusul maxim pe care îl puteți primi este de 20€. Această ofertă face parte din seria de promoții "Bonusuri calendar". Detalii AICI.

Tombola "Oul de Paște"
Mâine are loc o tombolă care pune la bătaie un Apple MacBook Air aşa că grăbiți-vă deoarece astăzi este ultima zi în care vă mai puteți califica pentru această promoție. De asemenea, mai aveți timp la dispoziţie doar până vineri să strângeți bilete pentru marea extragere din 13 aprilie care vă poate trimite într-o vacanță de vis în Africa de Sud. Detalii AICI

Bonusuri de fidelitate
Clienții Sportingbet care au acces în Premium Club primesc astăzi lozuri răzuibile gratuite în valoare de 200 RON și au parte de rambursări de până la 300€ la jocuri de cazino. Vrei să afli cum poți primi și tu un astfel de acces? Citește AICI.

lozuri-joi-vineri.png

Iar cei care s-au jucat ieri în cazinoul Sportingbet primesc astăzi până la 100 de rotiri gratuite în jocul "Dead or Alive". Detalii AICI.

Turnee de poker

Ora 16:00 >>> $100 Freeroll
N-aveți niciun ban dar totuși aveți chef de un joc de poker? Atunci acesta este turneul potrivit pentru voi. Și cine știe, poate chiar câștigați ceva bani.

Ora 21:00 >>> Pokerjumbo.com $750
Acesta este turneul perfect în care să câștigați o sumă de bani fâcând o investiție minimă. Și asta deoarece taxa de înscriere este de doar 10 cenți, iar premiile sunt de minim 750$! Detalii AICI.

Ora 21:00 >>> New Player Freeroll
Dacă te-ai jucat în luna martie pentru prima dată la Paradise Poker înseamnă că ai primit un bilet pentru acest turneu. Vei concura împotriva altor jucători noi deci nivelul n-ar trebui să fie prea ridicat, ceea ce înseamnă că ai șansa de a câștiga ceva bani. Cei care se joacă pentru prima dată în aprilie au dreptul de a primi un bilet la un turneu similar în luna mai. Detalii AICI.

1000-freeroll.png

Ora 21:00 >>> $3500 Grand Live St. Maarten Online Final
Visezi să devii un jucător profesionist de poker? Atunci acest turneu îți poate îndeplini visul. Câștigătorul va primi dreptul de a participa la un turneu offline în Caraibe unde premiile sunt fabuloase. Toate cheltuielile sunt incluse. Detalii AICI.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi