Joi 12 martie 2015 te așteaptă multe concursuri, bonusuri și promoții atractive! Vezi detalii!

Astăzi, 12 martie 2015, este o zi cu mult fotbal european deoarece au loc meciurile din manșa tur a optimilor de finală Europa League. Aceasta poate fi și o zi în care să beneficiați de pe urma a bonusuri, promoții și concursuri atractive, asta dacă ne urmați sfatul și vă jucați la site-ul recomandat de noi: Sportingbet (deschide un cont acum!)

Bonusuri pentru prima depunere și program de fidelitate

În primul rând clienții noi beneficiază de trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1,200RON la jocuri de cazino dar și maxim 1,000$ la poker. Iar toate aceste bonusuri pot fi luate dintr-un singur depozit!

Clienții fideli sunt și ei recompensați. Cu cât vă jucați mai mult cu atât primiți mai multe beneficii, iar cei care ating nivelul 5 în Bonus Club primesc acces în Premium Club acolo unde pot beneficia de foarte bonusuri și promoții exclusive a căror valoare este de ordinul miilor de euro! De exemplu numai astăzi acești jucători primesc în mod gratuit lozuri răzuibile în valoare de 200RON și pot primi și un bonus în cadrul jocului de cazino Gonzo's Quest de până la 300€. Detalii AICI!

lozuri-joi-vineri.png

Ofertă sportivă

În această seară au loc cele opt meciuri contând pentru manșa tur din optimile de finală din Europa League. La Sportingbet găsiți peste 100 de opțiuni de pariere la fiecare partidă în parte iar multe din acestea sunt disponibile și la pariuri live.

Pe lângă pariuri pe fiecare meci, puteți paria inclusiv pe echipele care vor ajunge în sferturi, pe cea care credeți că va câștiga competiția sau pe țara care va lua trofeul Europa League. Mai jos puteți vedea un exemplu cu tipuri de pariuri oferite la meciul Villarreal - Sevilla, iar pentru a putea accesa lista completă de opțiuni vă invităm să accesați site-ul agenției.

 oferta-sportiva.png

Meciul zilei

La același meci dintre Villarreal și Sevilla beneficiați astăzi de o promoție interesantă. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect și veți primi șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.

Termeni și condiții

 • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
 • Sunt luate în considerare doar pariurile single plasate înainte ca meciul să înceapă.
 • Nu are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.
 • Rotirile vor fi creditate vineri după ora 13:00 și trebuie folosite până sâmbătă la ora 01:59. 
 • Eventualele câștiguri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

vilarreal-sevilla.png

Predictorul Fotbalului

Ați crezut vreodată că puteți câștiga 45,000RON fără a investi vreun leu din propriul buzunar? Prin intermediul concursului Predictorul Fotbalului acest lucru este posibil.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați AICI, sa dați pronosticuri la cele 12 meciuri alese de staff-ul agenției, iar la sfârșit puteți câștiga premii fabuloase!

Premii oferite:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON 
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.JPG

Termeni și condiții:

 • Runda 38 se desfășoară în intervalul 10-13 martie 2015 iar meciurile au loc pe 14-15 martie 2015.
 • Puteți pune în mod gratuit câte un bilet în fiecare zi dar pentru ca biletul să fie valid este necesar ca în ziua respectivă să fi plasat minim un pariu la Sportingbet. 
 • Pariul poate fi pus pe orice eveniment sportiv, orice sumă de bani și orice cotă. De exemplu puteți paria pe Meciul zilei și primiți drept de participare în Predictorul Fotbalului.
 • Premiile pentru 12 și 11 rezultate corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu trei persoane dau 12 pronosticuri corecte, atunci fiecare câștigă câte 15,000RON.

bilet-predictor.png

Bonus de 20€ la blackjack live

Zilnic Sportingbet oferă clienților câte o promoție la jocuri de cazino numită "Bonusuri calendar". Astăzi a venit rândul jocului de blackjack live. Pentru fiecare 20 de euro pe care îi cheltuiți în cadrul acestui joc veți primi un bonus de 1 euro.

Termeni și condiții:

 • Promoția este valabilă în intervalul 12.03.2015, ora 02:01 - 13.03.2015, ora 01:59 doar în cadrul jocului de Blackjack din secțiunea Live Casino.
 • Pentru fiecare 20€ cheltuiți primiți un bonus de 1€. 
 • Trebuie să participați la minim 20 de jocuri pe durata promoției.
 • Bonusul maxim pe care îl puteți primi este de 20€. 
 • Bonusul va fi creditat pe parcursul zilei de vineri și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

bonus-blackjack.png

1,000$ Freeroll

Dacă v-ați jucat la Paradise Poker în februarie pentru prima dată, atunci înseamnă că ați primit un bilet pentru un turneu freeroll care are loc astăzi. Acesta începe la ora 21:00 și pune la bătaie premii totale de 1,000$. Astfel pe lângă bonusul consistent primit pentru prima depunere, acum aveți ocazia să mai câștigați și ceva bani în plus prin intermediul acestui turneu.

Dacă încă nu v-ați jucat la Paradise Poker, atunci nu este nici o problemă. Jucați-vă acum și primiți un bilet pentru un turneu similar care are loc pe data de 9 aprilie 2015.

Puteți în schimb să participați astăzi la un alt turneu atractiv și anume "Pokerjumbo.com $750". Acesta are loc tot la ora 21:00 și pune la bătaie premii totale de 750$ deși înscrierea costă doar 10 cenți!

turneu-poker-jucatorii-noi.png

Până la 10 lozuri răzuibile gratuite

Te-ai jucat cu regularitate la Sportingbet în februarie? Înseamnă că ai primit puncte cu care ai ai atins unul din cele cinci nivele VIP. Dacă ai atins unul din nivelele 1-4 înseamnă că astăzi primești 1-10 lozuri în jocul "ACE" (în funcție de nivelul atins). Iar dacă ești nivel 5 și implicit ai acces în Premium Club, atunci astăzi primești un număr impresionant de 20 de lozuri! Valoarea unui astfel de loz este de 10RON astfel că și câștigurile pe care le poți lua sunt destul de consistente.

Iar dacă acum vă jucați pentru prima dată la Sportingbet înseamnă că puteți primi aceste beneficii începând cu luna aprilie. Cu cât vă jucați mai mult până pe 31 martie, cu atât recompensele din luna viitoare vor fi mai mari.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi