Share

Pronostic pentru Johann Willems - Miomir Kecmanovic, ITF Belgia F1, 20.06.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

19 Iun 2017 19:54 346 0
Logo Johann Willems
Logo Miomir Kecmanovic
Johann Willems
Miomir Kecmanovic
VS
13:00 20 Iunie 2017
ITF Belgia F1

Analiză și informații pentru Johann Willems v Miomir Kecmanovic

Într-un foarte mic oraş din Belgia, Havre (să nu se confunde cu Le Havre din Franţa), în inima Valoniei, se dispută un turneul Futures de 15.000 de dolari, fondul de premii minim admis de Federaţia Internaţională de Tenis. 
Suprafaţa este zgura, însă aici s-au prezentat destul de mulţi tenismeni cunoscuţi, în ciuda faptului că inclusiv complexul gazdă, TC Havre, este destul de modest. Totuşi, nume precum Miomir Kecmanovic, Sebastian Fanselow, Nicola Kuhn sau favoritul gazdelor Christopher Heyman sunt aici, oricare dintre ei putând să participe la competiţii cu o notorietate (şi cu premii) mult mai crescută. 

Miomir Kecmanovic este un sârb de doar 17 ani, locul 391 ATP, un sportiv care este considerat noul Novak Djokvoic, şi o mare speranţă pentru viitorul tenisului mondial. Favorit numărul 3 aici, Miomir este în principal specialist pe hard, însă în 2017 s-a descurcat extrem de bine şi pe zgură. 
De exemplu, Miomir a participat şi la multe competiţii challenger, plus la competiţia Masters de la Miami, unde a primit wild card datorită talentului său nemaintalnit (de la Djokovic încoace). Iar acolo, a trecut 6-2 6-4 de Laaksonen, fiind eliminat de la Lacko. 
Pe zgură, la challengerul de la Panama City i-a luat set lui Horacio Zeballos, la challengerul de la San Luis Potosi are victorii cu Stefan Kozlov (care joacă mâine cu Johnson la Queens), Marcelo Arevalo sau Gomez, fiind eliminat de către Menendez-Maceiras, pentru ca la Sarasota challenger să treacă de McDonald (pe care îl vedeţi cu rezultate foarte bune în ultima vreme), fiind eliminat de către Laaksonen. 
Apoi, Kecmanovic a participat şi la ATP Istanbul, competiţie de 250 de puncte, unde a trecut de Mirza Basic 6-2 6-1, meci dominat complet în care şi-a pierdut o singură dată serviciul, pentru ca apoi să fie eliminat de Daniel Brands. 
În ultimele două săptămâni a stat în Turcia, unde a participat la două competiţii Futures, având titlu la ITF Turcia F20 (săptămână în care nu a pierdut niciun set), şi finală la ITF Turcia F21, pierzând cu Julien Canigna. 
Însă, după cum se vede, Miomir deşi are doar 17 ani are nişte rezultate extrem de bune la turnee ATP şi Challenger, iar în Futures domină complet. 

Johann Willems este un german de 22 de ani, locul 871 ATP. Marele său atuu este că este stângaci, însă problema este faptul că din februarie nu a mai evoluat la nicio competiţie, el fiind aici după o pauză de 4 luni. 
Aşadar, consider că reacomodarea va fi complicată. Înainte de această pauză, Johann oricum nu se afla în cea mai bună formă. Specialist pe hard, el pierduse 3-6 1-6 cu Roca Batalla, 6-7 2-6 cu Mannapov şi 4-6 4-6 cu acelaşi Mannapov. 
Iar pe zgură, în singurul meci disputat în 2017, a fost învins fără drept de apel în calificările pentru ITF Spania F5, 2-6 2-6 cu Balzerani. 
Mai mult, în tot acest sezon, nu a trecut niciodată de primul tur al vreunei competiţii. 

Este primul meci direct între cei doi.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Johann Willems VS Miomir Kecmanovic

Miomir Kecmanovic are doar 17 ani, însă deja este văzut un mare talent, posibil viitor lider ATP, şi momentan în top 400. Chiar în acest an, pe zgură, are victorii clare cu Mirza Basic, Stefan Kozlov, Mckenzie Mcdonald sau Marcelo Arevalo, luându-i set şi lui Horacio Zeballos. Aşadar rezultate notabile cu tenismeni care au o experienţă net superioară. Willems este la primul meci după o pauză de 4 luni, în plus nefiind specialist pe zgură. Mai mult, în singurul turneu pe această suprafaţă din 2017, a pierdut chiar în calificări 2-6 2-6 cu Balzerani. Consider astfel că Miomir are prima şansă, iar pronosticul meu merge pe victoria sa.

Pont pariuri: Miomir Kecmanovic castiga 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

61

Castigate:

49

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici