Joey Barton a fost prins jucând la pariuri, dar a scăpat cu doar o etapă de suspendare!

Acuzat de către Federaţia de Fotbal din Scoţia că a jucat la pariuri, Joey Barton a primit o suspendare ridicolă: va fi spectator un meci! Cu siguranţă, nici mijlocaşul în vârstă de 34 de ani nu se aştepta să scape atât de uşor, în condiţiile în care a fost prins că a pariat pe un număr de 44 de meciuri între 1 iulie şi 15 septembrie 2016.

Barton nu e uşă de biserică nici pe teren - a fost suspendat în această toamnă de şefii lui Rangers pentru o altercaţie avută la antrenamente cu un fost coechipier. Spunem "fost", pentru că Barton s-a despărţit în urmă cu doar o săptămână de Glasgow Rangers, de comun acord. El ajunsese la clubul scoţian chiar în momentul în care acesta a revenit în prima divizie, în luna mai. Sancţiunea primită de Barton se va reactiva automat, în cazul în care acesta va semna cu o altă echipă din Scoţia.

Joey Barton are peste 250 de meciuri jucate în Premier League şi o convocare la naţionala Angliei. În cariera sa a jucat la Manchester City, Newcastle, Queens Park Rangers, Marseille şi Burnley. La Glasgow Rangers a apucat să joace în 5 meciuri oficiale.

Fotbaliştii joacă la pariuri şi în Belgia. În septembrie, colegul lui Stanciu de la Anderlecht, Olivier Deschacht (foto: footnews.be) a fost acuzat că a pariat chiar pe meciurile echipei sale, iar poliţia a deschis o anchetă penală împotriva jucătorului. Acesta a respins acuzaţiile şi a spus că, de fapt, fratele său a pariat pe un cont on-line de-al lui, deschis în 2008. Dacă va fi găsit vinovat, Deschacht riscă o pedeapsă de la 6 luni la 5 ani de închisoare sau o amendă de 600 de mii de euro. 

 

Foto: dreamteamfc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi