Jocurile virtuale - un fenomen care ia tot mai multa amploare in randul pariorilor romani

Vedem zilnic atunci cand mergem prin agentiile offline persoane care joaca la pariuri virtuale. Fie ca vorbim de cursele de caini inregistrate, fie de meciurile de fotbal sau cursele de cai.

Ce nu stiu probabil acesti pariori, pentru ca le putem spune asa chiar daca joaca la sporturi virtuale, este ca aceasta casa de pariuri online le ofera posibilitatea de a paria pe si mai multe sporturi virtuale. Din trei in trei minute aici au loc curse de cai, curse de caini, curse din sporturi cu motor sau ciclism, meciuri de fotbal si de tenis. Deja am spus sase discipline sportive pe care puteti paria, cu mult peste ce ofera agentiile de "cartier". Pe langa asta la fiecare categorie exista mai multe alternative.

Pariuri virtuale pe curse de caini

1. Curse de cai virtuale
Aici aveti trei alternative:
- Britannia Way (8 cai)
- Festival Downs (11 cai)
- Victoria Park (9 cai)
Puteti paria pe castigatorul cursei, primii doi (in ordine exacta sau in orice ordine) si primii trei (ordine exacta sau orice ordine). Un mare avantaj fata de ceea ce gasiti la agentiile offline este faptul ca atunci cand pariati pe castigatorul cursei aveti si optiunea "each way 1/3". Spre exemplu daca pariati pe un cal care are cota 9 si acesta nu castiga, dar termina pe locul 2 sau 3 veti primi miza pariului x 3 (cota 9 impartita la 3).

2. Curse de caini virtuale
Vi se ofera doua alternative de a paria pe curse de caini. La fiecare sunt cate sase caini participanti. Puteti paria la fel ca si la cursele de cai (castigator, primii doi aleator sau ordine exacta si primii trei aleator sau ordine exacta). Si aici la castigator vi se ofera optiunea "Each Way 1/4". De data aceasta primiti un sfert din cota avuta de cainele ales daca acesta nu castiga cursa, dar termina pe locul secund.

3. Sporturi cu motor virtuale
Aici avem urmatoarele variante:
- Mitchell Circuit - cursa de masini cu 12 masini la start. Puteti paria pe castigator cu Each Way 1/4, adica veti castiga 1/4 din cota daca masina aleasa nu castiga cursa dar termina pe locul 2 sau 3. De asemenea puteti miza pe primele doua clasate si pe primele trei, in ordine exacta sau in orice ordine
- Sterling Stadium - cursa de motociclete cu patru optiuni la start. Aici puteti paria pe castigatorul cursei si pe primii doi clasati, in ordine exacta sau in orice ordine

4. Fotbal virtual
La fiecare trei minute incepe un meci de fotbal virtual la care puteti paria pe rezultatul final (1x2), numarul exact de goluri, scorul corect al meciului, sansa dubla, total goluri (sub / peste 2.5) sau handicap asiatic. Optiuni destul de multe in comparatie cu ce ofera agentiile offline.

5. Ciclism virtual
Curse cu noua participanti la care puteti miza pe castigator, primii doi / trei clasati in ordine exacta sau in orice ordine. Daca pariati pe castigator si alegerea voastra nu castiga, dar termina pe locurile 2-3 cota va este recalculata la 1/5 din ea. De exemplu daca mizati pe o cota de 15 cu 5 lei si acesta termina pe locul 2 sau 3 veti primi miza (5 lei) x 1/5 din cota (3), adica 15 lei.

6. Tenis virtual
Ultimul sport virtual propus este tenisul. Puteti miza aici pe castigatorul turneului, totalul punctelor jucate in game si scorul corect al game-ului. "Meciul" de tenis virtual dureaza cat un game normal.

Aveti asadar sase sporturi si zece optiuni propuse astfel incat puteti paria practic din minut in minut. Miza minima este, la fel ca la majoritatea agentiilor offline, de 1 leu, asa ca din acest punct de vedere nu putem spune ca ati avea motive sa evitati pariurile virtuale online. Cel mai interesant este ca jucand virtual puteti testa diverse strategii de pariere. Cunoastem pariori care joaca pe fotbal real si asteapta cate o saptamana sa faca martingale pe x. Aici poate juca aceasta strategie mult mai rapid. Sau oricare alta strategie adaptata. Ceea ce este cel mai important si acest lucru este verificat - nu de catre noi (ca sa spuneti ca favorizam in vreun fel agentia de pariuri), ci de catre userii de pe forum care joaca fotbal virtual - sunt aceleasi rezultate, meciuri, cote pentru toata lumea. Erau persoane care banuiau ca ei daca joaca over 2.5 goluri la un meci de fotbal virtual este schimbat cd-ul si introdus un meci care sa se termine contrar pronosticului jucat. S-a testat si s-a vazut ca nu este asa. In plus jucand la pariuri virtuale online nu riscati sa ratati plasarea unui bilet, spre deosebire de agentiile de "cartier" unde fie vine o persoana care joaca un bilet cu 32 de meciuri la pariuri, fie operatorul este plecat la magazin sau se misca cu incetinitorul. In plus, alt aspect verificat, per ansamblu (la o medie de zece curse luate aleatoriu de la agentia recomandata de noi aici si Casa Pariurilor) la cursele de caini cotele sunt net in favoarea agentiei online. Asa ca de ce sa mai pierdeti timpul prin agentii cand puteti juca de acasa, mult mai relaxat si in conditii mai biune?

Dati click aici si testati chiar acum aceste jocuri virtuale!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi