Jocurile online ilegale, problemă mare cât China!

Săptămâna și arestările în Asia! 77 de presupuși membri ai unui grup care se ocupa cu organizarea de jocuri de noroc online ilegale, și care acționau în Fiji, au fost arestați și extrădați în China. Potrivit agenției de presă Xinhua, toți cei arestați au fost implicați în mai mult de 50 de cazuri în care vizați au fost clienți din China. Grupul mafiot, care a funcționat atât în China, cât și în Indonezia și Fiji, a câștigat aproape 1 milion de dolari din schema lor în doar câteva luni.

O echipă special creată pentru a pune mâna pe infractori a fost trimisă în Fiji la începutul lunii iulie, dar polițiștii chinezi au avut nevoie de mai mult de două săptămâni pentru a anihila gruparea clandestină care se ocupa de jocuri de noroc ilegale. În momentul descinderii, polițiștii au confiscat telefoane mobile, calculatoare, carduri bancare și alte echipamente electronice. 

În China jocurile de noroc sunt interzise cu desăvârșire, iar Guvernul ”face tot posibilul pentru a aplica pedepse severe împotriva celor care activează pe piața ilegală internă, cât și împotriva operatorilor online care vizează jucătorii chinezi”. Ultima acțiune a autorităților chineze vine la doar două luni după ce poliția din Provincia Shaanxi a percheziționat trei locații și a arestat 203 persoane, dintre care peste 100 s-au confruntat cu acuzații penale în legătură cu o operațiune de fraudă online a loteriei de stat.

Descoperă casele de pariuri online recomandate la care poți beneficia de retrageri fără comision!

Autoritățile au declarat atunci că gruparea funcționează prin contactarea jucătorilor pe platformele de rețele sociale, cum ar fi QQ și WeChat, promițându-le acestora câștigarea jackpoturilor la loterie cu condiția să cumpere bilete (desigur, false) online la loterie. Grupul mafiot, care funcționa din 2015, a reușit să vândă astfel bilete false de loterie în valoare de 100 milioane RMB (14,5 milioane dolari). 

Totodată, China a anunțat că și-a intensificat represiunea împotriva jocurilor de noroc transfrontaliere. Autoritățile de la Beijing au încheiat un acord cu omologii lor din Filipine pentru a ”vâna” operațiunile online ilegale care au avut loc în Asia de Sud-Est. Până în prezent, cele două țări au reușit să închidă patru site-uri ilegale, să aresteze 99 de persoane și să ”înghețe” mai mult de 1.000 de conturi bancare numai în luna aprilie.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!