Jocurile Europene 2015 (Baku) - vezi unde are România cele mai mari şanse să cucerească medalii

Anul acesta va debuta o nouă competiţie în sportul european şi anume Jocurile Europene. Prima ediţie va avea loc la Baku între 12 şi 28 iunie 2015. La întrecerea transmisă în România de DigiSport vor participa peste 6.000 de sportivi în 30 de discipline sportive. Întrecerea este importantă deoarece se vor decide şi câteva locuri pentru Jocurile Olimpice care vor avea loc la Rio.

download.jpg

România va fi destul de bine reprezentată la prima Olimpiadă organizată exclusiv pentru europeni, aproape 150 de sportivi (83 de băieţi şi 64 de fete) urmând să participe la întrecerea de la Azerbaijan. Vom fi destul de bine reprezentaţi la lupte (18 sportivi), kaiac-canoe (13 sportivi), judo (12 sportivi), scrimă (11 sportivi) şi box (10 sportivi).

La baschet masculin 3x3 vom fi reprezentaţi de Anghel Santana, Cătălin Vlaicu şi Bogdan Popescu, cei trei cucerind anul trecut titlul european în competiţia disputată chiar la Bucureşti.

Aşteptări mari sunt şi la box feminin, acolo unde le avem pe Melinda Pantiş, Ioana Mera, Ana Pătraşcu şi Simona Sitar. La masculin sub comanda lui Relu Auraş sperăm la medalii prin Răzvan Andreiana, Daniel Niculescu sau Ionuţ Jitaru.

Corina Căprioru, Loredana Ohâi, Larisa Florian, Andreea Chiţu, Monica Ungureanu sau Vlăduţ Simionescu vor participa în competiţiile de judo cu speranţe la medalii.

La scrimă vor concura Ana-Maria Brânză, Simona Gherman, Alin Badea sau Tiberiu Dolniceanu, toţi având şanse la medalii.

Din pâcate la gimnastică artistică nu vom fi reprezentaţi de cele mai bune sportive, astfel că şansele să luptăm pentru locuri pe podium sunt mici.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi