Jocurile de noroc urmează să fie interzise într-un mare oraş european

De-a lungul timpului s-au dezvoltat multiple forme ale jocurilor de noroc, existenţa lor fiind dovedită cu foarte mult timp în urmă. Într-o lume în care jocurile de noroc au devenit o adevărată “industrie”, fiind extrem de populare pe toate continentele, în Cehia se vorbeşte tot mai mult de interzicerea acestora.

 

politia-locala.jpg

Astfel, coaliţia de guvernare vrea să introducă o măsură de interzicere a jocurilor de noroc în capitala Praga, începând cu luna septembrie a acestui an. Este o iniţiativă a social-democraţilor, care are o mare susţinere în Parlament chiar şi din partea opozanţilor, aşa că pare a fi doar o chestiune de timp până această decizie va intra în vigoare.

Este binecunoscută popularitatea jocurilor de noroc în Cehia şi în special în Praga, acolo unde datorită violenţelor provocate de pariori şi de dependenţii de jocuri de noroc anumite sectoare ale capitalei au elaborat deja legi speciale proprii prin care au introdus aşa-zisa “toleranţă 0” faţă de jocurile de noroc.

Primarul Adriana Krnacova este în favoarea amendamentului propus de partidul ANO şi susţine acest proiect.

Partidele au ajuns la o concluzie comună în ceea ce priveşte această problemă şi au ca termen luna septembrie 2015. Nu este însă sigură data când va intra cu adevărat în vigoare, dar în mod cert această legislaţie este binevenită. Urmează să fie înschise toate localurile de jocuri de noroc din oraş, excepţie făcând cazinourile din incinta hotelurilor.Adriana Krnacova, primarul capitalei Praga

În aceste condiţii Cehia va deveni una dintre cele mai restrictive ţări din Europa în privinţa jocurilor de noroc şi rămâne de văzut ce impact va avea această decizie, mai ales că se urmăreşte implementarea acestui amendament şi în alte oraşe pe viitor.

 În România dacă s-ar da o astfel de lege indivizi precum cel din imaginea de mai sus n-ar mai avea unde să-şi petreacă timpul pe durata programului de muncă :)

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!