Jocurile de noroc, o piață foarte profitabilă pentru operatorii din Ohio!

Site-ul wlwt.com ne anunță că The Columbus Dispatch, un ziar local din Ohio, a studiat în amănunt piața jocurilor de noroc din acest stat american.

ohio-casinos.jpg

Concluziile au fost destul de îngrijorătoare: între anii 2012 și 2015 s-au plasat pariuri în valoare totală de 63 de miliarde de dolari, iar câștigurile totale au fost de aproximativ 53 de miliarde. Asta înseamnă că agențiile de pariuri și sălile de jocuri din Ohio au obținut un profit total de 10 miliarde de dolari, sumă destul de impresionantă. Aceste cifre se referă la toate tipurile de gambling: pariuri sportive, jocuri de cazino, bilete la loterie, lozuri răzuibile etc. Pe de altă parte este vorba doar de mediul offline, adică agenții stradale, cazinouri locale etc.

Pe de altă parte există și o veste bună. Nu toți banii câștigați de operatorii de gambling rămân în buzunarele proprii, ci un procent important este investit în educație. De exemplu numai anul acesta 1 miliard de dolari din banii loteriei a ajuns la grădinițe, școli, licee și facultăți. Însă acest lucru nu face uitată o realitate cruntă: în acest moment nu mai puțin de 4.7% din populația adultă din Ohio riscă să devină dependentă de jocuri de noroc.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi