Jocurile de noroc, o loterie..Cum a câștigat un american jackpotul la Cash5

Loteria pan-europeană EuroJackpot a făcut fericiți cinci jucători din Finlanda. Aceștia s-au unit și au pus de-un bilet ”beton”, de pe urma căruia au câștigat nu mai puțin de 90 milioane de euro - cea mai mare sumă câștigată vreodată la loterie din Finlanda. Cu alte cuvinte, fiecăruia dintre norocoși îi va reveni un premiu de 18 milioane de euro

Unul dintre cei cinci a cumpărat biletul de la un magazin din Loimaa, ocalitate aflată la 125 kilometri de capitala Helsinki. Ei vor trebui să meargă, însă, împreună pentru a-și revendica premiul la sediul central al agenției.Odată cu ei, la ghișeu se va prezenta și un alt norocos - care la categoria a doua a pus mâna pe un premiu de 3,5 milioane de euro. 

A fost un început de an nebun, din acest punct de vedere. Iar cazul de mai jos este pur și simplu incredibil! Un american, care a declarat că joacă de-o viață la loto, a dat fuga la o agenție stradală după ce noaptea a visat numerele extrase la loto. Vânzătoarea de la magazinul ”Fas Mart” a râs de el când i-a auzit povestea, dar Victor Amole și-a văzut de treabă și a completat biletul cu numerele visate de el. 

3, 10, 17, 26 și 31 au fost numerele așternute pe hârtie de bărbat, care nu s-a mulțumit cu un singur bilet și a cumpărat patru. Super-inspirație, pentru că exact aceste numere au ieșit la extragerea loto Cash 5! Când a văzut că numerele extrase sunt exact cele visate de el, bărbatul a avut un șoc și și-a revenit cu greu..În viața lui nu câștigase un premiu mai mare de 1.000 de dolari! 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Victor Amole (foto: dailymail.co.uk) a intrat în posesia jackpotului de 400.000 de dolari, dar nici acum nu-i vine să creadă că a câștigat. Conform site-ului loteriei din Virginia, șansele de a câștiga la jocul Cash 5 sunt 1 din 278.256.

"N-am mai avut vreodată un astfel de vis. Iar acum s-a întâmplat..N-am cuvinte, la fel ca atunci când am aflat că am câștigat", a declarat fericitul câștigător. Inginer IT, bărbatul s-a fâstâcit atunci când a fost întrebat ce va face cu banii câștigați. ”Nu știu, pentru că pur și simplu nu m-am gândit la așa ceva până acum”, a replicat americanul. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi