Jocurile de noroc, de bază pentru bugetul de anul viitor al Statelor Unite

Bugetele statelor super-dezvoltate au nevoie, totuși, de susținere: ultimul proiect de lege din Pennsylvania vizează industria jocurilor de noroc. Potrivit presei de peste Ocean, o serie de măsuri vor ajuta la finanțarea unei părți însemnate a bugetului de stat pentru anul 2018. Gaming-ul reprezintă una dintre dintre puținele activități din care poate aduce bani instantaneu. Un studiu făcut de autorități arată că jocurile de noroc online ar putea genera venituri în valoare de aproximativ 126 milioane dolari în primul an după intrarea în vigoare a noilor reglementări, pentru ca la finalul primilor cinci ani acestea să fie de peste 425 milioane dolari. Președintele Senatului, Joe Scarnati a declarat pentru Lancaster Online că jocurile de noroc vor avea o contribuție semnificativă la bugetul statului.

Jurnaliștii americani au aflat câteva dintre măsurile care urmează să fie adoptate:

Reintroducerea unor noi taxe locale pentru cazinouri
Legalizarea și reglementarea jocurile de noroc online
Legalizarea și reglementarea segmentului de fantasy sport
Autorizarea Loteriei din Pennsylvania să vândă produse online
Înființarea unor noi locații de jocuri de noroc, inclusiv în aeroporturi
Eliminarea taxei unice

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ONLINE PE SITE-UL ACESTEI NOI CASE DE PARIURI! 

În mod curios, noile legi nu amintesc nimic despre terminalele slot-machine din baruri, restaurante și parcări de camioane. VGT-urile (Video Gaming Terminals) au împărțit politicienii în două tabere în ultimii ani. E de așteptat, totuși, ca politicienii din Pennsylvania să ia în discuție și această problemă, urmând să fie adoptată o legislație separată. În ultima vreme s-a vorbit despre permisiunea ca sloturile să fie amplasate în incinta anumitor case de pariuri, aflate însă la o anumită distanță de un cazinou. Este propunerea pe care Senatul a promis să o ia în discuție. 

O altă preocupare a autorităților din Pennsylvania o reprezintă rata de impozitare a jocurilor de noroc online. Până acum, jocurile de cazino online au fost impozitate cu 54%, în vreme ce pokerul online cu 16%. Potrivit jurnaliștilor americani, aceste diferențe vor fi istorie odată cu legiferarea noului pachet de măsuri. Există un consens general în rândul politicienilor potrivit căruia rata de impozitare ar trebui să fie semnificativ mai mică decât 54%. ”E mult, e puțin?..Nimeni nu știe. Vom afla asta la timpul potrivit. Și tot timpul ne va spune dacă aceste măsuri au fost unele corecte”, scriu americanii. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi