Jocurile de cazino online ar putea fi interzise din nou în SUA

SUA este unul dintre cele mai restrictive state din lume în ceea ce priveşte industria jocurilor şi pariurilor online, deşi în ultimul timp s-a observat tot mai mult o preocupare pentru extinderea lor în cât mai multe state. Totuşi, în aceste zile se vorbeşte despre o lege care ar urma să interzică acest tip de jocuri.

Click aici pentru a paria online de pe mobil sau tabletă!

Chiar dacă este vorba despre un proiect, trebuie precizat că n-ar fi prima dată când intră în vigoare o astfel de măsură, jocurile de cazino şi pariurile online fiind interzise pe teritoriul  SUA până în anul 2011. Doi senatori republicani propun acum acelaşi lucru, Lindsey Graham din Carolina de Sud şi Marco Rubio din Florida. Aceştia au criticat administraţia Obama, care a luat măsura din 2011 de permitere a activităţi online.

"Acum, din cauza acestei decizii luate de către administrația Obama, practic orice telefon mobil sau computer ar putea deveni un aparat de video-poker. Aleşii poporului din Congres au posibilitatea de a redacta o lege federală în acest sens, iar preşedintele Obama să o semneze. Jocurile de noroc dau naştere la prea multe provocări, în special pe internet, iar acţiunile noastre de împiedicarea a fraudei şi dependenţei sunt mai greu de pus în aplicare.Marco Rubio, Senator 

Trebuie precizat că această decizie ar urma să afecteze doar piaţa de casino online, iar alte activităţi, cum ar fi cursele de cai, ar rămâne în legalitate pe internet.

Aşa cum era de aşteptat, proiectul a stârnit un val de reacţii negative din partea oficialilor industriei jocurilor online.

Cred că vorbesc pentru majoritatea americanilor când îmi exprim dezamăgirea profundă faţă de aceste intenţii. Senatorul Graham ar trebui să ia în calcul o dezabatere publică pe acest subiect înainte de a avansa un asemenea proiect.John Pappas, Director Poker Players Alliance.

În România, din fericire, guvernanţii nu s-au gândit la măsuri aşa de extreme, aşa că în continuare vom putea paria online. Iar una dintre agenţiile la care o putem face este aceasta

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!