Jocuri necurate la Dinamo? Turcu: "Eu nu contribuiam cu sume de bani pentru arbitraj"

Vasile Turcu a scăpat făr să vrea "porumbelul" din gură într-o intervenţie la ProSport Live. Fostul finanţator al lui Dinamo a vorbit despre practicile, nu tocmai ortodoxe, ale celorlalţi acţionari pe vremea cânt toţi "cotizau" la echipa din "Ştefan cel Mare". Vasile Turcu a aruncat un imens semn de întrebare asupra lui Cristi Borcea şi Nicolae Badea, ceilalţi doi oameni care făceau parte atunci din conducerea clubului. 

Eu unul sunt curat, de aia nu am nimic. Ce a fost e problema lor. Dacă au furat, dacă nu au furat...Pentru mine a fost un vis urât, pentru că nu am avut rezultate. Despre mine puteţi spune orice, că am fost fraier, că am fost bun plătitor, dar să asist la lucruri necurate? Niciodată!

Giovani rămâne prietenul meu. Vreţi să vă spun acum?...Giovani a fost întotdeauna contra când a fost vorba să se discute cu un arbitru. De ce? El a vrut ca fotbaliştii să joace. Credeţi că Giovani sau Victor trăiau din Dinamo sau din jucători? El nu a fost niciodată de acord cu chestia asta. Eu am citit, probabil că presa e mai informată decât mine. Eu nu contribuiam cu sume de bani pentru arbitraj, eu contribuiam cu bani la bugetul clubului!,

---a spus Vasile Turcu

Când a preluat-o pe Dinamo, averea lui Turcu era de 130-135 milioane euro, el situându-se pe locul 57 în topul celor mai bogați oameni din România. El s-a alăturat proiectului condus de Nicolae Badea, Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali. Cu cei cinci în conducere, Dinamo a reuşit să câştige, în sezonul 2006/2007, ultimul titul de campioană din istoria clubului. În 2010, Turcu a părăsit gruparea din "Ştefan cel Mare", iar pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de Ionuţ Negoiţă.

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi