Jocuri cazino online - Tropic Reels

Tropic Reels este un joc de tip video slots cu mai multe invartiri. La fel ca la celelalte jocuri de acest gen puteti castiga atunci cand prindeti o combinatie de simboluri iar cu cat prindeti mai multe simboluri de acelasi fel castigul este mai mare.

tropic-reels.jpg


Regulament slot video Tropic Reels

Acest joc este unul foarte simplu iar in continuare veti gasi cativa pasi prin care va puteti bucura de acest joc slots.

  1. Pentru a alege valoarea mizei pe care vreti sa o puneti pentru fiecare invartire puteti apasa pe butoanele "+" sau "-" prezente pe ecran.
  2. De asemenea pe acelasi ecran o sa gasiti si doua butoane "Bet One" si "Bet Max". Daca apasati pe primul buton se mai adauga o valoare la miza pe care o aveti iar daca apasati "Bet Max" atunci o sa puneti pariul maxim acceptat pentru acest joc sau pariul maxim in functie de banii pe care ii aveti in cont.
  3. Dupa ce ati setat miza nu mai ramane decat sa apasati butonul prin care puteti invarti tamburulile si apoi sa asteptati pana se opresc si sa vedeti daca ati prins o combinatie de simboluri.
  4. Spre deosebire de alte jocuri de tip slots cu Tropic Reels puteti opri tambururile care va convine, cele unde aveti o combinatie buna de simboluri dupa care sa dati din nou "Invarte" pentru a se invarti celelalte pe care nu le-ati oprit.
  5. Dupa aceasta runda o sa aveti mana finala adica o sa vedeti ce combinatie finala ati obtinut si veti fi premiati in functie de simbol si de miza pe care o aveti. Pentru a vedea care sunt premiile pentru fiecare combinatie de simboluri puteti accesa "Tabel de plati" si acolo o sa vedeti mai multe detalii.

Click aici pentru a juca Tropic Reels la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!