Jocuri cazino online - Triple Profits

Triple Profits este un joc de tip video slots cu trei tamburi iar castigurile vi se ofera in functie de combinatia de simboluri pe care ati obtinut-o. Cu cat aveti mai multe simboluri de acelasi fel iar miza pe care ati pariat pe acea runda este mai mare cu atat si castigul va fi mai consistent.

triple-profits.jpg


Regulament joc Triple Profits

  1. Pentru a incepe sa jucati acest joc nu trebuie decat sa setati miza pe care mergeti pe acea runda, acest lucru poate fi facut cu ajutorul celor doua butoane prezente pe ecran, "+" si "-". De asemenea puteti folosi si alte doua butoane, "Bet One" si "Bet Max". Daca veti folosi primul buton se va mai adauga un numar la precedenta miza pe care ati avut-o iar daca folositi Bet Max atunci pariul va fi cel maxim pe care il accepta acest joc sau veti pune toti banii din cont daca nu aveti foarte multi sa acoperiti miza maxima.
  2. Daca nu ati apasat butonul "Bet Max" atunci tamburii nu se vor invarti insa daca nu vreti sa pariati maxim trebuie dupa ce ati pus miza dorita sa apasati butonul "Invarte".
  3. Acesta este un joc video slots prin care puteti retine anumite linii, anumiti tamburi dupa care puteti sa dati din nou "Invarte" pentru a se invarti cei pe care nu ia-ti retinut.
  4. Dupa fiecare runda o sa fiti premiati in functie de numarul de simboluri identice pe care le-ati obtinut intr-o combinatie. Puteti sa vedeti care sunt platile pentru fiecare combinatie accesant Tabelul de plati.

Click aici pentru a juca Triple Profits la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi