Jocuri cazino online - Top Trumps Legends

Top Trumps Legends este un joc video slots cu cinci tamburi si 15 linii si la fel ca la celelalte jocuri de acest gen scopul jocului este acela de a alcatuii combinatii de simboluri dupa fiecare runda.

top-trumps-football-legends.jpg


Regulament joc Top Trumps Legends

  1. Inainte de fiecare runda trebuie sa selectati numarul de linii pe care doriti sa mergeti dar si miza pentru fiecare linie in parte. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  2. Apasand pe Invarte, tamburii vor fi pusi in miscare cu selectia curenta de linii si mize pe linie. In timpul invartirii, butonul Invarte devine Stop. Apasand pe Stop, animatia este oprita si rezultatul invartirii este afisat imediat. De asemenea, tamburii pot fi porniti si cu ajutorul functiei Auto Pornire. Apasand pe + sau – de deasupra butonului Auto Pornire, puteti selecta numarul de invartiri succesive activate. Apasarea butonului Auto Pornire determina invartirea tamburilor. In timpul invartirilor automate, butonul Auto Pornire devine Stop. Invartirile automate se opresc cand numarul de invartiri stabilit de jucator este finalizat sau cand se apasa pe Stop.
  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.

Click aici pentru a juca Top Trumps Legends la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi