Jocuri cazino online - The Incredible Hulk

The Incredible Hulk este in acest moment disponibil si in cazino-urile online. Jocul este unul de tip video slots cu 5 tamburi si 25 de linii iar scopul jocului este acela de a obtine o combinatie de simboluri cat mai buna.

hulk-slots-free.jpg


Cum se joaca The Incredible Hulk?

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat ‘Faceti click pentru a schimba’ din coltul din partea stanga jos a ecranului.

  2. Mizele pe linie se aleg apasand butonul ‘Pariu pe Linie’. La fiecare click se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.

  3. Liniile de plata se selecteaza apasand pe ‘Linii’ pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din fiecare parte a tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul ‘Pariu Maxim’ activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.

  4. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul

  5. Castigurile pe linie si castigurile totale sunt afisate in banda din partea de jos a ecranului.

Click aici pentru a juca The Incredible Hulk la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi