Jocuri cazino online - The Discovery

The Discovery este un joc video slots cu cinci tamburi si 25 de linii a carui obiectiv este acumularea de simboluri identice. Cu cat aveti mai multe simboluri de acelasi fel pe o linie iar miza pe fiecare linie este mai mare cu atat castigurile vor fi mai consistente.

thediscovery.jpg


Cum se joaca The Discovery?

Inceperea jocului se face cu selectarea numarului de linii si a mizei pentru fiecare linie in parte. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat ‘Click pentru a modifica’ din coltul din partea stanga jos a ecranului. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Pariu pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.

Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.

Click aici pentru a juca The Discovery la cel mai mare casino online licentiat in Romania!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi