Jocuri cazino online - Skazka

Skazka este un joc de tip video slots cu cinci tamburi si 20 de linii. La fel ca la celelalte jocuri de acest gen scopul jocului Skazka este acela de a obtine o combinatie de simboluri cat mai buna.

skazka.jpg


Regulament joc Szaka

Inainte de a incepe o runda este nevoie sa setati miza pentru fiecare linie in parte si numarul de linii. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din dreapta sau din stanga tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Bet Max activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.

Dupa ce ati selectat numarul de linii si miza pentru fiecare linie nu va mai ramane decat sa apasati butonul 'Invarte' pentru ca tamburii sa inceapa sa se invarta dupa care asteptati pana acestia se opresc pentru a vedea ce combinatie de simboluri ati obtinut. De asemenea, tamburii pot fi porniti si cu ajutorul functiei Auto Pornire. Apasand pe + sau – de deasupra butonului Auto Pornire, puteti selecta numarul de invartiri succesive activate. Apasarea butonului Auto Pornire determina invartirea tamburilor.

Click aici pentru a juca Skazka la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi