Jocuri cazino online - Silver Bullet

Silver Bullet este un joc video slots cu noua linii. Obiectivul jocului Silver Bullet este acela de a alcatui o linie de simboluri cat mai buna. Cu cat ai mai multe simboluri de acelasi fel cu atat castigurile vor fi mai mari.

silver-bullet.jpg


Regulament slot video Silver Bullet

  1. Inainte de a da drumu la tamburi sa se invarta trebuie sa setati numarul de linii si miza pentru fiecare linie in parte. Alegeti suma pe care doriti sa o pariati pe fiecare linie, apasand butoanele ‘+’ si ‘-’ din partea dreapta a ecranului. Selectati numarul de linii pe care doriti sa pariati apasand butonul ‘Bet One’ sau apasand pe numarul liniei din stanga sau din dreapta tamburilor. De exemplu, cand apasati pe linia numarul 3, selectati si liniile 1 si 2. La fiecare apasare pe butonul ‘Bet One’ se selecteaza inca o linie.
  2. Apasati butonul ‘Invarte’ (daca nu ati apasat butonul ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii. Daca ati apasati butonul 'Bet Max' atunci inseamna ca ati pariat suma maxima pe care o accepta acest joc sau suma maxima din banca pe care o aveti in acel moment.
  3. Daca tamburii arata o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati in concordanta cu tabelul de castiguri. Daca doriti, apasati butonul “Tabel de Plati” pentru a vizualiza acest tabel. Inchideti tabelul apasand din nou acelasi buton. Daca castigati simultan pe mai multe linii de plata, castigurile dumneavoastra se aduna.

Click aici pentru a juca Silver Bullet la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!