Jocuri cazino online - Santa Surprise

Santa Surprise este un joc video slots foarte interesant cu 5 tamburi si 20 de linii. Asa cum ii spune si numele este un joc cu Mos Craciun si este ideal in anotimpul rece, atunci cand sunt sarbatorile si doriti sa aveti parte de cadouri si in domeniul jocurilor de caizno online.

santasurprise.jpg


Cum se joacă Santa Surprise?

Inainte de a incepe jocul trebuie sa selectati numarul de linii si miza pentru fiecare linie in parte. Dupa ce ati selectat miza si numarul de linii puteti apasa butonul 'Invarte' pentru ca cei cinci tamburi sa inceapa sa se invarta.

Acest joc este unul foarte interesant pentru ca pe langa simbolurile care pot fi descoperite si cu care puteti face o combinatie mai sunt si alte trei simboluri care va vor incanta cu siguranta. Simbolul Wild va inlocui oricare alt simbol si astfel daca aveti trei simboluri identice de un fel plus un simbol Wild atunci se considera ca aveti patru simboluri la fel. Simbolul Scatter este un simbol care il puteti gasi peste tot si nu trebuie sa alcatuiti o linie cu acesta pentru a castiga. Daca aveti trei sau mai multe astfel de simboluri atunci castigati 10 jocuri gratuite. Pe langa aceste doua simboluri speciale mai exista si simbolul Bonus care iti va oferi o multime de bonusuri, in acest caz fiind prezentate ca si cadouri de Craciun.

Click aici pentru a juca Santa Surprise la cel mai mare casino online licentiat in Romania!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi