Jocuri cazino online - Safari Heat

Safari Heat este un joc Video Slots care are cinci tamburi si 15 linii. Obiectivul acestui joc este acela de a forma o combinatie de simboluri cat mai buna. Cu cat aveti mai multe simboluri de acelasi fel iar miza pe acea linie este mai mare cu atat o sa aveti castiguri mai mari.

safari-heat.jpg


Reguli de joc Safari Heat

  1. Inainte de a porni jocul trebuie sa selectati numarul de linii pe care doriti sa jucati si miza pentru fiecare linie in parte.
  2. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din fiecare parte a tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Bet Max activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.
  3. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare click se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  4. Dupa ce ati ales numarul de linii si miza puteti da drumu la tamburi sa se invarta.
  5. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.

Click aici pentru a juca Safary Heat la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi