Jocuri cazino online - Rocky

Rocky este un joc video slots cu 5 tamburi si 25 de linii. Probabil ca multi dintre voi ati auzit de filmul cu Rocky si iata ca pasionatii de cazino si mai ales de jocuri video slots dar in acelasi timp si fani ai filmului se pot bucura de un joc foarte frumos facut pentru ei. Obiectivul jocului este acela de a acumula o combinatie de simboluri cat mai buna.

rocky.JPG


Regulament joc Rocky

  1. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Pariu pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  2. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii. Fiecare apasare activeaza o linie de plata. Cand toate liniile de plata sunt activate, prin apasarea butonului inca o data numarul de linii este redus din nou la unu. Liniile de plata pot fi activate si apasand butoanele numerotate din dreptul tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Pariu Maxim activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor
  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info
  4. Un castig activeaza butonul Joc de Noroc care, atunci cand se face click pe el, deschide pagina jocului de noroc. Mai jos puteti gasi mai multe informatii despre jocul de noroc.

Click aici pentru a juca Rocky la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi