Jocuri cazino online - Pink Panther

Pink Panther este un joc Slots cu 5 tamburi si 40 de linii. Obiectivul jocului Pink Panther este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor.

pink-panther.jpg


Regulament joc cazino Pink Panther

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat ‘Click pentru a modifica’ din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  3. De asemenea, tamburii pot fi porniti si cu ajutorul functiei Auto Pornire. Apasand pe + sau – de deasupra butonului Auto Pornire, puteti selecta numarul de invartiri succesive activate. Apasarea butonului Auto Pornire determina invartirea tamburilor. In timpul invartirilor automate, butonul Auto Pornire devine Stop. Invartirile automate se opresc cand numarul de invartiri stabilit de jucator este finalizat sau cand se apasa pe Stop.
  4. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.
  5. Un castig activeaza butonul Joc de Noroc care, atunci cand se face click pe el, deschide pagina jocului de noroc. Mai jos puteti gasi mai multe informatii despre jocul de noroc.

Click aici pentru a juca Pink Panther la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi