Jocuri cazino online - Pharaoh’s Secrets

Pharaoh’s Secrets este un joc Slots cu 5 tamburi si 20 de linii. Obiectivul jocului Pharaoh’s Secrets este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor.

pharaohs-secrets.jpg


Regulament slot video Pharaoh’s Secrets

  1. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Pariu pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  2. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii. Fiecare apasare activeaza o linie de plata. Cand toate liniile de plata sunt activate, prin apasarea butonului inca o data numarul de linii este redus din nou la unu. Liniile de plata pot fi activate si apasand butoanele numerotate din dreptul tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Pariu Maxim activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.
  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.

Click aici pentru a juca Pharaoh's Secrets la cel mai mare casino online licentiat in Romania!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi