Jocuri cazino online - Penguin Vacation

Penguin Vacation este un joc Slots cu 5 tamburi si 20 de linii. Obiectivul jocului Penguin Vacation este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor.

penguin-vacation.jpg


Regulament slot video Penguin Vacation

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat ‘Click pentru a modifica’ din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din dreapta sau din stanga tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Pariu Maxim activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.
  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.
  4. Castigurile pe linie si castigurile totale sunt afisate in banda din partea de jos a ecranului.

Click aici pentru a juca Penguin Vacation la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi