Jocuri cazino online - Panther Moon

Panther Moon este un joc Video Slots cu 15 linii. Obiectivul jocului Panther Moon este de a obtine o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

panther-moon.jpg


Cum se joaca slotul video Panther Moon?

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat “Faceti click pentru a schimba” din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare click se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  3. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  4. Un castig activeaza butonul Joc de Noroc care, atunci cand se face click pe el, deschide pagina jocului de noroc. Castigurile pot fi dublate prin alegerea unei carti mai mari decat cea aleasa automat de dealer, afisata in partea stanga a ecranului. Daca alegeti o carte egala cu cartea dealerului, pariul este returnat. Daca ati ales o carte mai mica decat cartea dealerului, atunci pierdeti castigurile, Jocul de Noroc se incheie si va intoarceti la jocul principal. Puteti alege sa pariati cu castigurile curente pentru a le dubla valoarea (butonul Dublati), sau sa pariati jumatate din castigurile curente pentru a dubla acea jumatate (butonul Dublati Jumatate). Dupa fiecare castig puteti paria din nou. Apasati pe Adunati pentru a transfera toate castigurile in balanta si a va intoarce la tamburii Panther Moon.

Click aici pentru a juca Panther Moon la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!