Jocuri cazino online - La Chatte Rouge

La Chatte Rouge este un joc Slots cu 5 tamburi si 25 de linii. Obiectivul jocului La Chatte Rouge este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

lachatterouge.jpg


Regulament La Chatte Rouge

  1. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda

  2. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din dreapta sau din stanga tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Bet Max activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.

  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.

  4. In cazul unei invartiri castigatoare, caseta ‘Castig’ afiseaza castigurile obtinute.

Click aici pentru a juca Chatte Rouge la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi