Jocuri cazino online - Greatest Odyssey

Greatest Odyssey este un joc Video Slots cu 25 de linii si cu un Jackpot Progresiv. Obiectivul jocului Greatest Odyssey este de a obtine o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

greatestodyssey.jpg


Regulament de joc Greatest Odyssey

  1. Alegeti valoarea monedelor cu care doriti sa pariati apasand butoanele ‘+’ si ‘-’.
  2. Miza pe linie se alege apasand butonul ‘Miza pe Linie’. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  3. Alegeti liniile de castig. Puteti apasa butonul ‘Selectare Linii’ pentru a adauga o linie de plata sau puteti utiliza butoanele din dreapta si stanga tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 14, se activeaza si liniile de plata de la 1 la 13. Butonul ‘Bet Max’ activeaza toate liniile de plata si porneste invartirea tamburilor.
  4. Suma totala pariata intr-o runda de joc este egala cu miza pe linie inmultita cu numarul liniilor de plata active.
  5. Apasati pe ‘Invarte’ (daca nu ati apasat pe ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii.
  6. Daca tamburii arata o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati conform tabelului de castiguri. Apasati butonul ‘Tabel de Plati’ pentru a vizualiza acest tabel. Tabelul de castiguri are doua pagini. In prima pagina, apasati pe ‘Urmatorul’ pentru a merge mai departe la a doua pagina a tabelului. Apasati pe ‘Inapoi’ pentru a va intoarce la primul ecran vizualizat. Apasati pe ‘Inchideti’ pentru a va intoarce la joc. Daca aveti castiguri simultane pe linii multiple, aceste castiguri se aduna.

Click aici pentru a juca Greatest Odyssey la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!