Jocuri cazino online - Golden Tour

Golden Tour este un joc Video Slots cu 5 linii. Obiectivul jocului Golden Tour este de a obtine o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

golden-tour.jpg


Regulament joc Golden Tour

  1. * Selectati numarul de linii pe care doriti sa pariati apasand butonul ‘Bet One’ sau apasand pe numarul liniei din stanga sau din dreapta tamburilor. De exemplu, cand apasati pe linia numarul 3, selectati si liniile 1 si 2. La fiecare apasare pe butonul ‘Bet One’ se selecteaza inca o linie.
  2. * Apasati butonul ‘Invarte’ (daca nu ati apasat butonul ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii.
  3. * Daca tamburii arata o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati in concordanta cu tabelul de castiguri. Daca doriti, apasati butonul “Tabel de Plati” pentru a vizualiza acest tabel. Inchideti tabelul apasand din nou acelasi buton. Daca castigati simultan pe mai multe linii de plata, castigurile dumneavoastra se aduna.
  4. * Simbolurile Scatter si Bonus fac exceptie de la aceasta regula. Mai jos aflati mai multe detalii despre simbolurile Scatter si Bonus.

Click aici pentru a juca Golden Tour la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi