Jocuri cazino online - Gladiator

Gladiator este un joc Video Slots cu 25 de linii. Obiectivul jocului Gladiator este de a obtine o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

gladiator.jpg


Regulament joc Gladiator

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat “Faceti click pentru a modifica” din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  3. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  4. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.
  5. Pe o linie de plata data, se castiga doar pentru combinatia castigatoare cea mai mare, in timp ce castigurile simultane pe diferite linii de plata sunt adunate.

Click aici pentru a juca Gladiator la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa si:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi