Jocuri cazino online - Genie’s Hi-Lo

Genie's Hi-Lo este un joc de carti foarte simplu si atractiv a carui scop este acela de a prezice care va fi culoarea si valoarea cartii urmatoare. Cu cat veti efectua mai multe predictii corecte cu atat castigurile vor fi mai considerabile.

genies-hilow.jpg


Cum se joaca acest joc?

Pentru inceput va trebuii sa alegeti suma pe care doriti sa pariati dupa care puteti apasa butonul "Confirma". Dupa se va deschide o carte si imediat vor aparea si tabelurile unde puteti plasa pariurile. Astfel puteti plasa doua pariuri: primul il puteti pune pe valoarea cartii urmatoare, daca va fi mai mica sau mare decat cea care este acum iar al doi-lea pariu este acela pe culoare, puteti spune ca urmatoarea carte va fi de culoare rosie sau neagra.

In functie de rezultat, puteti sa va incasati banii castigati apasand butonul ‘Incasare’ si sa terminati jocul sau puteti sa apasati butonul ‘Continuati’ pentru a paria castigul. Daca alegeti sa continuati, cartea anterioara se afiseaza in partea stanga a panoului de pariuri. Din nou, puteti plasa un pariu sau ambele pariuri, apasati butonul ‘Confirm’ si alegeti o carte. Puteti continua pana ce ati prezis cu succes toate cele 11 carti.

Joaca acum Genie’s Hi-Lo la cel mai bun casino licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi