Jocuri cazino online - Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven este un joc Slots cu 5 tamburi si 25 de linii. Obiectivul jocului este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor.

franky-dettori.jpg


Cum se joaca acest slot video?

Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat ‘Click pentru a modifica’ din coltul din partea stanga jos a ecranului. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii. Fiecare apasare activeaza inca o linie. Daca sunt activate toate liniile de plata, apasarea din nou a butonului duce la resetarea liniilor, cu o singura linie selectata.

Liniile de plata pot fi activate si utilizand butoanele numerotate din dreapta sau din stanga tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Pariu Maxim activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor. Pe o linie de plata data, se castiga doar pentru combinatia castigatoare cea mai mare, in timp ce castigurile simultane pe diferite linii de plata sunt adunate.

Click aici pentru a juca Frankie Dettori's Magic 7 la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi