Jocuri cazino online - Forest of Wonders

Forest of Wonders este un joc Video Slots cu 25 de linii. Obiectivul jocului Forest of Wonders este sa obtineti o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

forestofwonders.jpg


Regulament joc Forest of Wonders

  1. Alegeti valoare monedei apasand butoanele ‘+’ si ‘-’ aflate in dreapta ecranului.
  2. Alegeti miza pe linie apasand butonul ‘Miza pe Linie’. Prin fiecare apasare se adauga inca o moneda la pariul pe linie. Daca apasati din nou butonul dupa ce ati ajuns la suma maxima, miza pe linia respectiva va reveni la valoarea unei monede.
  3. Puteti apasa butonul ‘Selectare Linii’ pentru a adauga o linie de castig, sau puteti utiliza butoanele colorate de pe marginea tamburilor. De fiecare data cand selectati o linie vor fi selectate si liniile inferioare acesteia (ex: daca activati linia 18, se vor activa si liniile de la 1 la 17). Puteti de asemenea sa apasati butonul Bet Max pentru a activa toate liniile si a invarti tamburii.
  4. Suma de bani pe care o pariati intr-o runda este suma pariata pe linie inmultita cu numarul de linii active.
  5. Apasati pe ‘Invarte’ (daca nu ati apasati pe ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii.
  6. Daca tamburii afiseaza o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati conform tabelului de castiguri. Daca doriti sa vizualizati acest tabel apasati pe butonul ‘Tabel de Plati’, iar pentru a-l inchide apasati butonul din nou. In cazul in care castigati pe mai multe linii simultan, castigurile se aduna.

Click aici pentru a juca Forest of Wonders la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi